Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα (preview)

Δύο ματς πριν το φινάλε το πρωταθλήματος, δύο νίκες πριν την κατάκτηση του τίτλου. Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κάνει το πρώτο από τα δύο καθοριστικά βήματα, παίρνοντας την εντός έδρας νίκη κόντρα στην αδιάφορη Άστον Βίλα η οποία έχει σωθεί και μαθηματικά.



Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα (preview)

Τα πράγματα για τη Μάντσεστερ Σίτι είναι απλά.

Δύο νίκες μέσα στην έδρα της, στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και ο δεύτερος τίτλος της Πρέμιερ Λιγκ μέσα σε τρία χρόνια είναι δικός της.

Το πρώτο καθοριστικό βήμα θα πρέπει να γίνει σήμερα για τους «πολίτες», οι οποίοι θα υποδεχτούν στο «Έτιχαντ» την πάντα αξιόμαχη και επικίνδυνη Άστον Βίλα.

Οι «χωριάτες» θα παίξουν δίχως άγχος, έχοντας εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη τους επί της Χαλ με 3-1 και βαθμολογικά την παραμονή τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι η Άστον Βίλα κέρδισε με 3-2 τη Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ομάδα του Πολ Λάμπερτ έχει να πάρει τους τρεις βαθμούς μέσα στο «Έτιχαντ» από το 2007.

Αγωνιστικά νέα:

Μάντσεστερ Σίτι:

Χωρίς τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό στο ματς του Σαββάτου κόντρα στην Έβερτον, θα αγωνιστεί κόντρα στην Άστον Βίλα η Μάντσεστερ Σίτι.

Τίποτα το ανησυχητικό για τον Γιάγια Τουρέ, που αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα των «πολιτών».

Επιστροφή στη δράση και για τον Χεσούς Νάβας, ο οποίος ξεπέρασε πλήρωσε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στον αστράγαλο.

Άστον Βίλα:

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του στράικερ της Άστον Βίλα, Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ, λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο.

Στην ίδια μοίρα και ο Τζο Μπένετ, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από πρόβλημα στον αστράγαλο και αναμένεται να μείνει μακριά από τα γήπεδα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Γνωστή η μακροχρόνια απουσία του Κριστιάν Μπεντεκέ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Κολάροφ, Κομπανί, Ντεμικέλις, Ζαμπαλέτα – Φερναντίνιο, Τουρέ, Μίλνερ, Σίλβα, Νασρί - Τζέκο

Άστον Βίλα: Γκουζάν – Λόουτον, Φλάαρ, Κλαρκ, Μπέικερ – Μπερτράντ, Γουέστγουντ, Ντελφ, Άλμπριτον – Μπόουερι, Βάιμαν