Πιθανό του Λάμπαρντ στη Melbourne City

Πολλές είναι οι πιθανότητες για τον Φρανκ Λάμπαρντ να παραχωρηθεί ως δανεικός μέχρι τον Φλεβάρη στην θυγατρική ομάδα της New York City, Melbourne City, ώστε να μείνει σε φόρμα μέχρι τις αρχές Μαρτίου που ξεκινούν οι υποχρεώσεις του στο MLS.



Πιθανό του Λάμπαρντ στη Melbourne City

Έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη New York Ciy, στις τάξεις του νέου του συλλόγου σκέφτονται πως ο Φρανκ Λάμπαρντ θα διατηρηθεί σε φόρμα μέχρι τον Μάρτιο που ξεκινάει το πρωτάθλημα του MLS.

Ο τεχνικός διευθυντής της νεοσύστατης ομάδας, Κλαούντιο Ρέινα, σημείωσε πως το ενδεχόμενο ο 36χρονος να παραχωρηθεί ως δανεικός στη Melbourne City, φαντάζει πολύ πιθανό, ωστόσο κάτι τέτοιο θα πρέπει να συζητηθεί πρώτα με τον Άγγλο διεθνή.

«Υπάρχει αυτή η πιθανότητα, αλλά πραγματικά δεν έχουμε μιλήσει γι' αυτό. Θέλαμε να σιγουρευτούμε ότι ο Φρανκ θα έχει τις διακοπές του, που αξίζει μετά από τόσα χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως και στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Θα κάτσουμε να μιλήσουμε αυτή την εβδομάδα, θα είναι στη Νέα Υόρκη για ακόμα μία εβδομάδα, επομένως θα έχουμε αυτές τις συζητήσεις, σχεδιάζοντας τι θα κάνουμε μαζί του για πέντε μήνες και αυτό είναι μία επιλογή», προσέθεσε.