Καμία πρόταση για Φλάαρ

Στην Άστον Βίλα μένει προς τον παρόν ο Ρον Φλάαρ, αφού σύμφωνα με τον Πολ Λάμπερτ καμία ομάδα δεν έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.  



Καμία πρόταση για Φλάαρ

Η «αποκάλυψη» της εθνικής Ολλανδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ευελπιστούσε ότι οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στα γήπεδα της Βραζιλίας θα του έδιναν τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με μεγαλύτερο σύλλογο, όμως όπως αποκάλυψε ο προπονητής του, το... τηλέφωνο δεν έχει χτυπήσει ακόμα!

«Κανείς δεν μας έχει ρωτήσει για τον Φλάαρ. Αν επικοινωνήσουν μαζί μας, θα δούμε πως θα το χειριστούμε, όμως κανείς δεν μας έχει μιλήσει ακόμα. Δεν ξέρω αν τελικά έρθει πρόταση τι θα γίνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του 29χρονου σέντερ μπακ.