Aκόμα ψάχνει επιθετικό ο Μακ Ντέρμοντ
Η θέληση του Μπράιαν Μακ Ντέρμοντ να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ Ρέντινγκ δεν έχει εκλείψει. Στο πλαίσιο της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην αγορά των δανεικών ποδοσφαιριστών και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία προκειμένου να «χτυπήσει» τον στόχο.

Οι “Royals” ήθελαν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές πριν από την λήξη της κανονικής μεταγραφικής περιόδου αλλά οι προσπάθειες τους δεν ευοδωθήκαν. Παρόλα αυτά υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία για τις ομάδες των μικρότερων κατηγοριών της Αγγλίας αφού μπορούν να αποκτήσουν δανεικούς παίκτες αλλά οι επιλογές είναι αλήθεια πως είναι περιορισμένες.
Η πώληση του Γκάλφι Σίγκουρντσον στην Χόφενχαϊμ μπορεί να γέμισε με ρευστό τα ταμεία του συλλόγου αλλά άφησε «ορφανή» την γραμμή κρούσης προσθέτοντας ένα ακόμη «πονοκέφαλο» στον Μακ Ντέρμοντ.
Με δηλώσεις του στην “Evening Post” o τεχνικός των “Royals” έδειξε τις προθέσεις του: «Είμαστε ακόμα σε εγρήγορση παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και περιμένουμε να δούμε τι θα προκύψει. Η αλήθεια είναι πως κάναμε μια πρόταση για ένα ποδοσφαιριστή. Ήμασταν πολύ κοντά αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορώ να σας πω ποιος ήταν αυτός αλλά ξέρουμε ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι και δεν θα αποκτήσουμε κανένα βιαστικά. Ξέρουμε πως κινείται η αγορά», κατέληξε ο τεχνικός της Ρέντινγκ.