ΑΕΛ Λεμεσού – Τότεναμ (preview)

Το θετικό αποτέλεσμα από το πρώτο κιόλας παιχνίδι στην Κύπρο, θα αναζητήσει η Τότεναμ κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού, στο πλαίσιο των play-off του Γιουρόπα Λιγκ.



ΑΕΛ Λεμεσού – Τότεναμ (preview)

Με φόρα από τη νίκη στην «πρεμιέρα» της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, η Τότεναμ ταξίδεψε στην Κύπρο για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ Λεμεσού, στοχεύοντας το αποτέλεσμα που θα την φέρει πιο κοντά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα «σπιρούνια» έχουν χάσει μόλις ένα από τα τελευταία επτά εκτός έδρας παιχνίδια τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, με το πρώτο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να θεωρείται καθοριστικό για τη συνέχεια.

Η κυπριακή ομάδα είναι υπολογίσιμη αντίπαλος, έχοντας την περυσινή σεζόν 15 νίκες στα συνολικά 18 παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά νέα:

ΑΕΛ Λεμεσού:

Ο Ιβάιλο Πέτεφ δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με την Τότεναμ τον τιμωρημένο Ντανιελζίνιο, ενώ εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού θα τεθεί και ο Ζεζίνιο.

Αντιθέτως, ο Βούλγαρος κόουτς θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λουτσιάνο Μπεμπέ, που ανάρρωσε πλήρωσε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Τότεναμ:

Μικρός είναι ο «πονοκέφαλος» για τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, αφού δεν υπάρχουν νέα προβλήματα τραυματισμών πέρα από τα γνωστά των Κάιλ Γουόκερ, Βλαντ Κίρικες και Μίτσελ Βορμ.

Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» βασίζεται στους Νασέρ Τσαντλί, Μούσα Ντεμπελέ, Γιάν Βερτόνγκεν και Παουλίνιο, σε αντίθεση με τους Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και Κρίστιαν Έρικσεν που έμειναν στο Λονδίνο.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΛ Λεμεσού: Φεκρούς – Σουάρες, Καντού, Σιέλης, Λασέρντα – Νικολάου, Γκουτιελεγέ, Μπαρσέλος, Ταγκπατζούμι, Σαρδινέιρο – Γκικίεβιτς

Τότεναμ: Φρίντελ – Νότον, Ντόσον, Βερτόνγκεν, Ντέιβις – Σάντρο, Παουλίνιο, Χόλτμπι – Τάουνσεντ, Κέιν, Σολδάδο