Λόκερεν – Χαλ (preview)

Το πρώτο βήμα για την είσοδό της για πρώτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει στο «Daknam Stadium» του Βελγίου η Χαλ, η οποία αντιμετωπίζει στο πλαίσιο του πρώτου γύρου των play-offs του Γιουρόπα Λιγκ τη Λόκερεν.



Λόκερεν – Χαλ (preview)

Έχοντας φτάσει στα play-offs του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την πρόκριση επί τις Τρεντσίν στον 3ο προκριματικό γύρο, η Χαλ πλέον ψάχνει την υπέρβαση.

Αντίπαλός της στο τελευταίο «σκαλοπάτι» πριν τους ομίλους, η κυπελλούχος Βελγίου, Λόκερεν.

Η ομάδα του Πέτερ Μάες αποτελείται από ένα κράμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών που πέρυσι έκαναν την έκπληξη με την κατάκτηση του Κυπέλλου, την ώρα που στο πρωτάθλημα κατετάγησαν πέμπτοι.

Αγωνιστικά νέα:

Λόκερεν:

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα αγωνιστεί κόντρα στη Χαλ η Λόκερεν. Ο στράικερ της ομάδας, Ντούτρα, ο οποίος αντιμτώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, αποθεραπεύτηκε γρηγορότερα από το προβλεπόμενο, με αποτέλεσμα να υπολογίζεται κανονικά. Μακροχρόνια απουσία αυτή του Πατότσι.

Χαλ:

Μοναδικός απών για την ομάδα του Στιβ Μπρους ο Ρόμπερτ Σνόντγκρας, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερο απο έξι μήνες λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Πολύ πιθανό το ντεμπούτο του νεαρού τερματοφύλακα, Στιβ Χάρπερ, στην ενδεκάδα αναμένεται να βρίσκεται και ο Κέρτις Ντέιβις.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Λίβερμορ, Γέλαβιτς και Ινς, μετά το νικηφόρο ματς του Σαββάτου κόντρα στην ΚΠΡ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λόκερεν: Βέρχαλστ – Γκαλίτσιος, Μάριτς, Σόλτζ, Ντε Πάου – Οβερμέιρ, Πέρσουνς, Ρεμάκλ, Βάνακεν - Ντούτρα

Χαλ: Χάρπερ – ΜακΣέιν, Ντέιβις, Φιγκερόα, Ροσένιορ – Κουίν, Μέιλερ, Μπράντι, Μπόιντ – Σαγκμπό, Αλουκό