Άστον Βίλα - Νιούκαστλ (preview)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα θα ψάξει σήμερα η Νιούκαστλ κόντρα στην Άστον Βίλα, σε μια έδρα που μετράει δύο σερί νίκες και τρία ματς αήττητη. Με στόχο το δύο στα δύο θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι.



Άστον Βίλα - Νιούκαστλ (preview)

Η ομάδα του Πολ Λάμπερτ προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση (1-0) επί της Στόουκ, με το γκολ του Βέιμαν στο 50ο λεπτό να χαρίζει στους «χωριάτες» τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Από την πλευρά της η Νιούκαστλ δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Τα γκολ των Σίλβα και Αγουέρο διαμόρφωσαν το 2-0 για τους πρωταθλητές και υποχρέωσαν τις «καρακάξες» στην πρώτη τους φετινή ήττα μέσα στο «St James' Park».

Το συγκρότημα του Άλαν Πάρντιου έχει πάντως υπέρ του την πρόσφατη παράδοση στα παιχνίδια με τη Βίλα στο «Βίλα Παρκ», στο οποίο μετράει τρία ματς χωρίς ήττα, έχοντας μάλιστα σημειώσει και δύο συνεχόμενες νίκες τις τελευταίες σεζόν, αμφότερες με σκορ 2-1.

Αγωνιστικά νέα:

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Βίλα, Κάρλος Σάντσες, ξεκίνησε προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες την Δευτέρα, αλλά είναι δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι, την ώρα που Τζο Κόουλ και Τζόρες Οκόρε επέστρεψαν σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης και αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Στην αντίπερα όχθη, ο Σιμ ντε Γιονγκ ίσως κάνει το ντεμπούτο του, με τον Φακούντο Φερέιρα ενδεχομένως να συμμετάσχει στην αναμέτρηση, την ώρα που ο Σικ Τιοτέ είναι σίγουρα εκτός.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άστον Βίλα: Γκουζάν, Χάτον, Σεντέρος, Φλάαρ, Σισοκό, Γουέστγουντ, Ντελφ, Ενζόγκμπια, Ρίτσαρντσον, Αγκμπονλαχόρ, Βάιμαν

Νιούκαστλ: Κρουλ, Γιάνμαατ, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Ντάμετ, Σισοκό, Κόλμπακ, Καμπελά, Ντε Γιονγκ, Γκουφράν, Ριβιέρ