Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ (preview)

Την πρώτη τους νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ αναζητούν οι Ρόναλντ Κούμαν και Ίαν Έρβιν, με τις Σαουθάμπτον και Γουέστ Μπρομ να κοντράρονται στο «St. Mary's» για τη 2η αγωνιστική. 



Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ (preview)

Στόχος. Να σπάσουν το ρόδι. Σαουθάμπτον και Γουέστ Μπρομ δεν γεύτηκαν τη νίκη στην «πρεμιέρα» του πρωταθλήματος, κάτι για το οποίο αποσκοπούν να γίνει τώρα.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν «έπεσε» μαχόμενη στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ, η οποία σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερη, με τους «Άγιους» να αξίζουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στον αντίποδα, η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στην Πρέμιερ Λιγκ της νέας σεζόν, έχοντας ως αντίπαλο τη Σάντερλαντ, η οποία κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια πέντε λεπτά πριν τη λήξη.

Αγωνιστικά νέα:

Για μία θέση στη βασική ενδεκάδα της Μπρομ παλεύουν οι Σεσενιό και Ιντέγε. Απόντες λόγω τραυματισμού οι Λέσκοτ και ΜακΌλεϊ, όπως και ο Κριστιάν Γκαμπόα που είναι ανέτοιμος. Απών και ο Μόρισον. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι «Άγιοι» θα παρουσιαστούν όπως και στο ματς της πρεμιέρας με τη Λίβερπουλ. Αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα ο Λονγκ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαουθάμπτον: Φόρστερ – Κλάιν, Γιοσίντα, Φοντέ, Μπετράντ – Γουανιάμα, Σνάιντερλιν, Ντέιβις – Γουόρντ-Πράουζ, Τάντιτς, Λονγκ

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ – Γουίσντομ, Ντόσον, Όλσον, Ποκονιόλι – Ντοράν, Γκάρντνερ, Μουλούμπου, Μπραντ – Σεσενιό, Μπεραΐνο