ΚΠΡ – Σάντερλαντ (preview)

Να «σπάσει το ρόδι» πραγματοποιώντας την πρώτη της νίκη στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ θέλει η ΚΠΡ κόντρα στην αξιόμαχη Σάντερλαντ, στο «Loftus Road», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.



ΚΠΡ – Σάντερλαντ (preview)

Χειρότερα δεν θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει η σεζόν για την ΚΠΡ. Τρεις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις έχει η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος ευελπιστεί το αρνητικό σερί να σταματήσει το Σάββατο.

Οι Ρέιντζερς αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τη Σάντερλαντ, η οποία προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ επί της Μπέρμιγχαμ.

Σε αντίθεση με τις «μαυρόγατες», οι Λονδρέζοι δεν θα συνεχίσουν στο Λιγκ Καπ καθώς ηττήθηκαν με 4-0 από την Μπέρτον Άλμπιον.

Αγωνιστικά νέα:

ΚΠΡ:

Το ντεμπούτο του με την ΚΠΡ αναμένεται να κάνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Εντουάρντο Βάργκας, την ώρα που και ο Τζούνιορ Χόλιετ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Σάντερλαντ:

Πολλές θα είναι οι αλλαγές για τη Σάντερλαντ, συγκριτικά με το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ κόντρα στη Μπέρμιγχαμ.

Μανόνε, Φαν Άανχολτ, Κάτερμολ και Φλέτσερ αναμένεται να επιστρέψουν στο βασικό σχήμα, με τους Παντίλιμον, Τζόουνς, Μπρίντκατ και Γκόμεζ να βρίσκονται στον πάγκο.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΚΠΡ: Γκριν – Ίσλα, Κόκερ, Φέρντιναντ, Τραορέ – Φίλιπς, Μπάρτον, Φερ, Χόιλετ – Ρεμί, Βάργκας

Σάντερλαντ: Μανόνε – Βεργίνι, Μπράουν, Ο'Σέι, Φαν Άανχολτ – Ρόντγουελ, Κάτερμολ, Λάρσον – Μπάκλεϊ, Φλέτσερ, Γουίκαμ