Σουόνσι – Γουέστ Μπρομ (preview)

Με την ψυχολογία στα ύψη, η Σουόνσι έχει ως μοναδικό στόχο το απόλυτο νικών, κάνοντας το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ, η οποία ακόμα ψάχνει τα πατήματά της.



Σουόνσι – Γουέστ Μπρομ (preview)

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται με έξι βαθμούς η Σουόνσι, η οποία ευελπιστεί να παραμείνει εκεί, παίρνοντας τη νίκη επί της Γουέστ Μπρομ.

Οι Ουαλοί τρίτωσαν μεσοβδόμαδα τις νίκες τους τη φετινή σεζόν, κερδίζοντας τη Ρόδεραμ στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Λιγκ Καπ.

Στον αντίποδα, η Γουέστ Μπρομ δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη νίκη, έχοντας δύο ισοπαλίες στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, την ώρα που έφεραν ισοπαλία και με την Όξφορντ στο Λιγκ Καπ, την οποία νίκησαν στα πέναλτι.

Αγωνιστικά νέα:

Σουόνσι:

Την ίδια ενδεκάδα με αυτή που παρέταξε την περασμένη εβδομάδα στο ματς με τη Μπέρνλι είναι πολύ πιθανό να παρατάξει ο Γκάρι Μονκ.

Στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Κι και Ντάιερ, σε αντίθεση με τους Μπράιτον και Έμνες που θα είναι οι μοναδικοί απόντες για τη Σουόνσι από την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Γουέστ Μπρομ:

Επιστροφή στο βασικό σχήμα για τον Γιόνας Όλσον, την ώρα που ο Γιόνας Ντάβιντσον είναι πολύ πιθανό να κρατήσει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Βίκτορ Ανιτσέμπε. Την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη Γουέστ Μπρομ αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Μπράουν Ιντέγε.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι – Ράνχελ, Γουίλιαμς, Αμάτ, Τέιλορ – Κι, Σέλβι – Ράουτλετζ, Σίγκουρντσον, Ντάιερ – Μπονί

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ – Γουίσντομ, Ντόουσον, Όλσον, Ντάβιντσον – Ντοράν, Γκάρντνερ, Μουλούμπου, Μπραντ – Μπεραΐνο, Ιντέγε