Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε κακή κατάσταση, Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα που θα τους δώσει κίνητρο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.



Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Ο Νιλ Γουόρνοκ αποτελεί τον νέο προπονητή της Κρίσταλ Πάλας και μαζί με αυτή την αλλαγή, στις τάξεις της ομάδας ευελπιστούν να υπάρξει αλλαγή και στα... αποτελέσματα της ομάδας.

Οι «αετοί» έχουν δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα και για να μην «τριτώσει» το κακό, θα αναζητήσουν τη νίκη κόντρα στη Νιούκαστλ, η οποία δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση.

Ένας βαθμός κόντρα στην Άστον Βίλα είναι ο απολογισμός των «καρακαξών», για τις οποίες υπάρχουν σχετικά μεγάλες προσδοκίες τη φετινή σεζόν, λόγω της ομάδας που έχουν δημιουργήσει.

Αγωνιστικά νέα:

Νιούκαστλ:

Πολύ πιθανή θεωρείται η συμμετοχή των Σιμ Ντε Γιόνγκ και Εμάνουελ Ριβιέρ στο ίδιο σχήμα, με τον Ρεμί Καμπέγια να έχει εξίσου αρκετές πιθανότητες.

Ο Μάικ Γουίλιαμσον εξέτισε την ποινή τις μίας αγωνιστικής λόγω κόκκινης και θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα μαζί με τους Γκουφράν και Ντουμέτ. Απόντες οι γνωστοί Τιοτέ, Σαντόν, Σισέ, Γιανγκά-Εμπιβά και Τέιλορ.

Κρίσταλ Πάλας:

Έχοντας δύο μέρες για να προετοιμάσει την ομάδα, ο Γουόρνοκ δεν πρόκειται να προβεί σε μεγάλες αλλαγές για το ματς με τη Νιούκαστλ. Στο βασικό σχήματα αναμένεται να βρεθεί ο Γκέιλ, στη θέση του Φρέιζερ Κάμπελ. Νταν και Λέντλεϊ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νιούκαστλ: Κρουλ – Γιάνμαατ, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Ντουμέτ, Σισοκό, Κόλμπακ – Καμπέγια, Ντε Γιόνγκ, Γκουφράν, Ριβιέρ

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι – Κέλι, Χάνγκελαντ, Ντελανέι, Γουάρντ – Γουίλιαμς, Γκεντιουρά, Γιέντινακ, Μπολάσι – Σαμάκ – Γκέιλ