Ελβετία – Αγγλία (preview)

«Ποδαρικό» στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 στη Γαλλία κάνει σήμερα (8/9) η Αγγλία, η οποία θα «τεστάρει» την ετοιμότητά της ενόψει της συνέχειας, κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Ελβετία.



Ελβετία – Αγγλία (preview)

Μετά από ένα απογοητευτικό Παγκόσμιο Κύπελλο, η Αγγλία θέλει να δώσει απαντήσεις, αρχής γενομένης από το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Euro 2016 κόντρα στην Ελβετία.

Το σύνολο του Βλάντιμιρ Πέκοβιτς δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος, κάτι που απέδειξε και στο Μουντιάλ, φτάνοντας μέχρι του «16» της διοργάνωσης. Οι Ελβετοί θα κυνηγήσουν την πρώτη θέση, όντας σε έναν όμιλο που τους δίνει το δικαίωμα για όνειρα (Σλοβενία, Εσθονία, Λιθουανία και Σαν Μαρίνο).

Από την άλλη, τα «τρία λιοντάρια» δέχτηκαν κριτική για την εμφάνισή τους στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Νορβηγία την περασμένη εβδομάδα, γεννώντας νέους προβληματισμούς αναφορικά με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Αγωνιστικά νέα:

Ελβετία:

Δίχως αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί κόντρα στην εθνική Αγγλίας η Ελβετία, με την ομάδα που θα παρατάξει ο Πέκοβιτς να είναι ίδια με αυτή που παρέταξε και πριν μερικούς μήνες κόντρα στην Αργεντινή για τους «16» του Μουντιάλ.

Τόσο ο Σακίρι, όσο και οι Μπεχράμι και Ινλέρ αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα των Ελβετών.

Αγγλία:

Αρκετούς πονοκεφάλους είχε μέσα στην εβδομάδα ο Ρόι Χότζον, βλέποντας παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, να τραυματίζονται και να επιστρέφουν στους συλλόγους τους.

Απόντες από το σημερινό (8/9) παιχνίδι θα είναι ο Φρέιζερ Φόρστερ, ο οποίος έχει χτυπήσει στον αντίχειρα, όπως και ο Τζακ Κόλμπακ, που επέστρεψε στη Νιούκαστλ με ενοχλήσεις στη γάμπα.

Μεγάλη αναμένεται να είναι η απουσία του Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό στον δικέφαλο, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή του Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος γύρισε ελαφρά τον αστράγαλό του.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ελβετία: Σόμερ – Τζουρού, Λιχστάινερ, Σχαρ, Ροντρίγκες – Σακίρι, Μπεχράμι, Ινλέρ, Μεχμέντι – Σακά

Αγγλία: Χαρτ – Τζόουνς, Κέιχιλ, Γιαγκέλκα, Μπέινς – Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Χέντερσον (Μίλνερ), Γουίλσιρ, Στέρλινγκ – Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ