Λίβερπουλ - Άστον Βίλα (preview)

Να γίνει η πρώτη ομάδα που θα αναγκάσει την, αήττητη έως τώρα, Άστον Βίλα να φύγει με το κεφάλι... σκυμμένο από το γήπεδο θέλει να γίνει η Λίβερπουλ, η οποία υποδέχεται στο «Άνφιλντ» στις 19:30 τους «χωριάτες» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Λίβερπουλ - Άστον Βίλα (preview)

Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι «κόκκινοι» πέρασαν με εντυπωσιακό τρόπο από το Λονδίνο και την αναμέτρηση με την Τότεναμ. Το εμφατικό 3-0 είχε τις... υπογραφές των Στέρλινγκ, Τζέραρντ και Μορένο και έφερε την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς στους 6 βαθμούς μετά τις τρεις πρώτες «στροφές» της νέας σεζόν.

Από την πλευρά της η Άστον Βίλα έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική της εκκίνηση την περασμένη αγωνιστική. Οι «χωριάτες» πήραν τη νίκη (2-1) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χαλ, έφτασαν τους 7 πόντους και μαζί με Τσέλσι, Σουόνσι (πρώτες με 9) και Άρσεναλ (5 βαθμοί) παραμένουν οι τέσσερις αήττητες ομάδες μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βίλα έχει καταφέρει να αποφύγει την ήττα στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο «Άνφιλντ», μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία νίκη σε αυτό το διάστημα.

Αγωνιστικά νέα:

Αρκετά ονόματα έχει στο απουσιολόγιό του ο Μπρένταν Ροτζερς. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν απόψε χωρίς τους Στάριτζ, Τσαν,, Φλάναγκαν, Σκρτελ, Τζόνσον. Βασικός θα ξεκινήσει ξανά ο Μπαλοτέλι στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας, στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Άνταμ Λαλάνα. Αγώνα δρόμου να προλάβει δίνει ο Άλεν.

Ο Πολ Λάμπερτ από την άλλη είναι έτοιμος να δώσει φανέλα βασικού στον Κλέβερλι, ο οποίος προστέθηκε στο ρόστερ τους τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, ως δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παραμένουν στα... πιτς οι Μπεντεκέ και Κόζακ, αμφίβολη η συμμετοχή των Οκορέ και Φλάαρ, με τον Ολλανδό αμυντικό να έχει υπέρ του τις πιθανόττες να αγωνιστεί.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Μανκίγιο, Λόβρεν, Σακό, Μορένο, Χέντερσον, Τζέραρντ, Άλεν, Στέρλινγκ, Κουτίνιο, Μπαλοτέλι

Άστον Βίλα: Γκουζάν, Χάτον, Σεντέρος, Φλάαρ, Σισοκό, Γουέστγουντ, Κλέβερλι, Ντελφ, Ενζόμπια, Βέιμαν, Αγκμπονλαχόρ