Σάντερλαντ - Τότεναμ (preview)

Το «Στάδιο του Φωτός» ανοίγει τις πόρτες του (17:00) για ένα παιχνίδι-μονόδρομο για τις Σάντερλαντ και Τότεναμ, οι οποίες θέλουν τη νίκη πάση θυσία για διαφορετικούς λόγους.



Σάντερλαντ - Τότεναμ (preview)

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά την σεζόν παίρνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε Γουέστ Μπρομ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνέχισαν ακόμη καλύτερα στο Κύπελλο, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση εις βάρος της Μπέρμιγχαμ. Ωστόσο η διψασμένη για νίκη ΚΠΡ, τους προσγείωσε απότομα στην πραγματικότητα με αποτέλεσμα ο βαθμός ή ακόμη καλύτερα οι βαθμοί κόντρα στα «σπιρούνια» να μοιάζουν ιδανικά σενάρια.

Στην αντίπερα όχθη, οι Λονδρέζοι θέλουν αν αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Λίβερπουλ και κυρίως την κακή τους εικόνα σε ακόμη ένα ντέρμπι, μια... κατάρα την οποία καλά κρατούν από την περσινή σεζόν. Το σχεδόν ιδανικό παθητικό (μόλις ένα γκολ) αλλά και το αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις έσπασαν κόντρα στους παίκτες του Ρότζερς και πλέον ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Διπλό και μόνο διπλό.

Αγωνιστικά νέα:

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναμένεται να έχει στην διάθεσή του τους νεοαποκτηθέντες Σεμπάστιαν Κόατες και Ρίκι Άλβαρεθ, ενώ το ίδιο ισχύει και για όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές του. Με λίγα λόγια, κανένας πονοκέφαλος για τον Ουρουγουανό τεχνικό!

Από την άλλη το απουσιολόγιο του Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει γραμμένα μερικά ονόματα, όπως αυτά των Ρομπέρτο Σολδάδο και Κάιλ Γουόκερ, την ώρα που εξαιρετικά αμφίβολη μοιάζει η συμμετοχή του Ναμπίλ Μπενταλέμπ. Φάτσιο και Σταμπουλί από την άλλη πρόκειται να πάρουν φανέλα βασικού.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σάντερλαντ (Πογιέτ): Μανόνε – Βεργίνι, Ο’Σέι, Μπράουν, Φαν Άανχολτ – Κάτερμολ, Τζόνσον, Ρόντγουελ, Λάρσον, Τζακερίνι – Γουίκαμ

Τότεναμ (Ποκετίνο): Γιορίς – Ντάιερ, Φάτσιο, Βερτόνχεν, Ρόουζ – Σταμπουλί, Καπού, Λαμέλα, Έρικσεν, Σαντλί - Αντεμπαγιόρ