Στόουκ - Λέστερ (preview)

Η Στόουκ υποδέχεται στις 17:00 την Λέστερ στο «Μπριτάνια», με στόχο να συνεχίσει από εκεί που... σταμάτησε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.



Στόουκ - Λέστερ (preview)

Την περασμένη αγωνιστική, οι «πότερς» κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ... Αυτό το «τρίποντο» μάλιστα δεν ήρθε σε μια οποιαδήποτε έδρα, αλλά σε αυτήν της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι, με το γκολ του Ντιούφ στο 58ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό 1-0 επί των «πολιτών».

Η νεοφώτιστη Λέστερ βρίσκεται σε αναζήτηση της πρώτης της νίκης στο πρωτάθλημα. Οι «αλεπούδες» του Νάιτζελ Πίρσον έχουν έως τώρα δύο ισοπαλίες στα τρία πρώτα ματς, έχοντας αντιμετωπίσει πάντως τρεις εξαιρετικά δύσκολες ομάδες (Έβερτον 2-2 εντός, Άρσεναλ 1-1 εντός και ήττα 2-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο), απόδειξη πως κανείς δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντί τους.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά μέσα στο 2014, όταν η Στόουκ επικράτησε με σκορ 2-1 στο «Μπριτάνια» στο Κύπελλο στις 4 Ιανουαρίου.

Αγωνιστικά νέα:

Ο Ντιούφ ενσωματώθηκε μόλις την Παρασκευή (12/9) στην προετοιμασία της ομάδας του Μαρκ Χιουζ, λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης, ωστόσο, αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Οντεμβίγκι και Κάμερον.

Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Άπσον, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τζέιμς. Το ντεμπούτο του θα πραγματοποιήσει ο Εστεμπάν Καμπιάσο.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Μπάρντσλεϊ, Σόουκρος, Γουίλσον, Ενζονζί, Σίντγουελ, Γουίλαν, Ντιούφ, Αρναούτοβιτς, Κράουτς

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Μουρ, Κοντσέσκι, Καμπιάσο, Κινγκ, Μάχρεζ, Πάουελ, Ουλόα, Νιούτζετ