Γουέστ Μπρομ - Έβερτον (preview)

Την πρώτη τους νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ θα αναζητήσουν Γουέστ Μπρομ και Έβερτον, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Χόθορνς» για την 4η αγωνιστική (17:00).



Γουέστ Μπρομ - Έβερτον (preview)
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη βαριά ήττα από τη Σουόνσι την προηγούμενη αγωνιστική και μπροστά στο κοινό τους θέλουν να κλείσουν την κακή παρένθεση, πραγματοποιώντας μια νέα αρχή τη φετινή περίοδο. Μόλις 2 βαθμούς έχουν συλλέξει οι «baggies», ενώ νωρίτερα είχαν πανηγυρίσει αγχωτική νίκη επί της Όξφορντ στα πέναλτι για το Λιγκ Καπ. Τα «ζαχαρωτά» δεν θα αποτελέσουν εύκολο εμπόδιο, κάτι που γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές, που τις τελευταίες μέρες παρουσιάζονται έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση.

Στον αντίποδα, η περσινή έκπληξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ τα βρίσκει σκούρα στις πρώτες αγωνιστικές. Δύο ισοπαλίες και μία ήττα (όπως και η Γουέστ Μπρομ) μετρούν οι ποδοσφαιριστές του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι πρέπει να ανακάμψουν άμεσα. Κύριο μέλημα των ανθρώπων της Έβερτον είναι να... σουλουπώσουν την αμυντική γραμμή, μια και μέχρι στιγμής μετρούν 10 γκολ παθητικό σε τρία παιχνίδια. Ο Λουκάκου ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα αγωνιστεί κανονικά, όχι όμως και οι Οβιέδο, Κονέ και Μπάρκλεϊ.

Όσον αφορά την προϊστορία, τα πάντα είναι μοιρασμένα. 45 νίκες μετρά η Γουέστ Μπρομ μπροστά στο κοινό της, άλλες τόσες η Έβερτον, ενώ 31 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Γουίσντομ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ντάβιντσον, Μπραντ, Μουλούμπου, Γκάρντνερ, Μπεραϊνό, Σεσενιό, Ιντεγιέ.

Έβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Γιαγκέλκα, Ντιστέν, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Μιραλάς, Νέισμιθ, ΜακΓκίντι, Λουκάκου.