Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι (preview)

Την άμεση αγωνιστική ανάκαμψη, παράλληλα με την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα αναζητούν οι Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι, μετά την... πάμπτωχη συγκομιδή βαθμών που έχουν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ.



Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι (preview)

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική, ωστόσο το «καμπανάκι» έχει ήδη χτυπήσει για της Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο «Σέλχαρστ Παρκ» με μοναδικό στόχο τη νίκη, την οποία καμία τους δεν έχει γευτεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ μόλις την περασμένη αγωνιστική πήρε τον πρώτο της βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ, πετυχαίνοντας μάλιστα περισσότερα γκολ (3) από αυτά που είχε πετύχει συνολικά στα δύο προηγούμενα ματς της στην Πρέμιερ Λιγκ (2).

Στην ίδια μοίρα και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι φαίνεται πως τα έχουν βρει σκούρα στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την άνοδό τους, παρά το γεγονός ότι παλεύουν σε κάθε παιχνίδι.

Για κάτι που μπορούν να... περηφανεύονται οι νεοφώτιστοι, είναι η ισοπαλία που κατάφεραν να πάρουν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίρνοντας παράλληλα και τον πρώτο τους βαθμό στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα:

Κρίσταλ Πάλας:

Δύο παίκτες έχει στο απουσιολόγιό του ενόψει της αναμέτρησης με την Μπέρνλι ο Νιλ Γουόρνοκ.

Ο λόγος για τους Μαρουάν Σαμάκ και Τζο Λέντλεϊ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και αναμένεται να απουσιάσουν από το ματς του Σαββάτου.

Μπέρνλι:

Δίχως αγωνιστικά προβλήματα θα διεκδικήσει την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ η Μπέρνλι.

Οι νεοφώτιστοι δεν αναμένεται να προβούν σε αλλαγές συγκριτικά με το τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς με τη συγκεκριμένη «συνταγή» κατάφερε να κρατήσει στο «μηδέν» την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι – Κέλι, Μαριάπα, Φράιερς – Μπολάσι, Τζέντινακ, ΜακΆρθουρ, Πάντσεον – Ζαχά, Γκέιλ

Μπέρνλι: Χίτον – Τριπιέ, Σέικελ, Νταφ, Μι – Άρφιλντ, Τζόουνς Μάρνεϊ, Τέιλορ – Μπόιντ, Ίνγκς