Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ (preview)

Μόνο μία νίκη κόντρα στη Σαουθάμπτον στο «St. Mary's» θα μπορέσει να αναστρέψει το «βαρύ» κλίμα που υπάρχει στη Νιούκαστλ, με τον Άλαν Πάρντιου να βρίσκεται στην «ηλεκτρική καρέκλα».Τη δεύτερη νίκη τους αναζητούν οι «Άγιοι».



Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ (preview)

Με... φόρα από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ, η Σαουθάμπτον υποδέχεται στο «σπίτι» της την νωχελική Νιούκαστλ.

Οι «Άγιοι» θέλησαν δύο αγωνιστικές για να βρουν τα πατήματά τους, έχοντας μία ήττα στην «πρεμιέρα» κόντρα στη Λίβερπουλ και μία ισοπαλία κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, πριν ρίξουν την «τριάρα» στα «σφυριά».

Η Νιούκαστλ από την άλλη δεν έχει ξεκινήσει και με τους καλύτερους οιωνούς το πρωτάθλημα, παρά τις προσδοκίες που υπήρχαν πριν την έναρξη της σεζόν.

Δύο βαθμοί (κόντρα σε Άστον Βίλα και Κρίσταλ Πάλας) στις τρεις πρώτες αγωνιστικές οι συγκομιδή των «καρακαξών», με τις πρώτες γκρίνιες να έχουν ξεκινήσει.

Ο καρέκλα του Άλαν Πάρντιου «τρίζει», με τα βρετανικά ΜΜΕ να δίνουν διορία δύο αγώνων στον τεχνικό της ομάδας για να αλλάξει την εικόνα της.

Αγωνιστικά νέα:

Σαουθάμπτον:

Το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της Σαουθάμπτον είναι πιθανό να κάνουν κόντρα στη Νιούκαστλ οι Σαϊντό Μανέ και Τόμπι Αλντερβάιρελντ, παίρνοντας τις θέσεις τον Γιοσίντα και Λονγκ.

Αντιθέτως, στα «πιτς» παραμένουν οι Τζέι Ροντρίγκες, Λιόιντ Ίσγκροουβ και Σαμ Γκάλαχερ. Δανεικός στην Χαλ παραχωρήθηκε ο Γκαστόν Ραμίρες.

Νιούκαστλ:

Χωρίς τον Σιμ Ντε Γιονγκ που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες λόγω τραυματισμού, θα πρέπει να «ζήσει» η Νιούκαστλ, η οποία δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Νταβίντ Σαντόν, Τσικ Τιοτέ, Παπίς Σισέ και Ρολάντο Άαρονς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαουθάμπτον: Φόρστερ – Κλάιν Αλντερβάιρελντ, Φοντέ, Μπερτράντ – Σνάιντερλιν, Ντέιβις, Γουόρντ-Πράουζ – Μανέ, Τάντιτς, Πελέ

Νιούκαστλ: Κρουλ – Γιανμάατ, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Αϊνταρά – Ανίτα, Κόλμπακ – Σισοκό, Καμπέγια, Γκουφράν – Ριβιέρ.