Χαλ - Γουέστ Χαμ (preview)

Τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα θα αναζητήσουν στη μεταξύ τους αναμέτρηση οι Χαλ και Γουέστ Χαμ, με τις δύο ομάδες, να μην έχουν ξεκινήσει και ιδανική τη νέα σεζόν.



Χαλ  - Γουέστ Χαμ (preview)

Τι και αν βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική; Η πίεση υπάρχει ήδη για τις Χαλ και Γουέστ Χαμ, που δεν έχουν παρουσιάσει και το καλύτερο δυνατό πρόσωπο μέχρι στιγμής.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα, γι' αυτό και θα αναζητήσουν άμεσα το θετικό αποτέλεσμα, με τις «τίγρεις» να μετρούν μέχρι στιγμής μία νίκη και μία ισοπαλία, την ώρα που τα «σφυριά» έχουν δύο ήττες.

Αγωνιστικά νέα:

Χαλ:

Την πρώην ομάδα του είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει ο Μοχάμεντ Ντιαμέ, την ώρα που οι Ερνάντες, Μπεν Αρφά και Γκαστόν Ραμίρες θα βρίσκονται στην αποστολή.

Μοναδικός απών ο Ρόμπερτ Σνόντγκρας του οποίου η επιστροφή αναμένεται να αργήσει.

Γουέστ Χαμ:

Πολλές είναι οι πιθανότητες για τον Ένερ Βαλέντσια να κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός στη Γουέστ Χαμ κόντρα στη Χαλ. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντιαφρά Σακό, ο οποίος μπορεί να προτιμηθεί από τον Κάρλτον Κόουλ.

Γνωστά προβλήματα για τον Σαμ Άλαρνταϊς αυτά των Γιάρβις, Τζένκινσον, Νόλαν και Κάρολ, οι οποίοι είναι τραυματίες και δεν μπορούν να αγωνιστούν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ: ΜακΓκρέγκορ – Ελμοχαμαντί, Ρόμπερτσον, Ντέιβις, Ντόουσον, ΜακΣέιν – Λίβερμορ, Κουίν, Χάντλστοουν, Ινς – Γέλαβιτς

Γουέστ Χαμ: Άντριαν – Ο'Μπράιαν, Κρέσγουελ, Τόμκινς, Ριντ – Κουγιατέ, Ντάουνινγκ, Νομπλ, Βαλέντσια – Σακό, Ζάρατε