Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Μία ανάλογη εμφάνιση, συνοδευόμενη με το αποτέλεσμα που κατάφερε να πάρει την περυσινή σεζόν στο «Allianz Arena» κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει η Μάντσεστερ Σίτι, στην «πρεμιέρα» της στο Τσάμπιονς Λιγκ της τρέχουσας σεζόν.



Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Με «οδηγό» το ματς της περυσινής σεζόν, η Μάντσεστερ Σίτι θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Μόναχο, κόντρα στην υπερδύναμη Μπάγερν Μονάχου.

Οι «πολίτες» δεν βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική φάση, ενώ αναζητούν τη νίκη από τις 25/8. Στο ντέρμπι με την Άρσεναλ (2-2) έδειξε τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν ως μία πολύ δυνατή ομάδα, ωστόσο οι αδυναμίες της ήταν εμφανείς.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η γηπεδούχος Μπάγερν εξακολουθεί να μην πείθει με τις εμφανίσεις της στη Μπουντεσλίγκα, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να πειραματίζεται με το «αλά Μπαρτσελόνα» 3-5-2, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει... βγει στον Ισπανό κόουτς.

Αγωνιστικά νέα:

Μπάγερν Μονάχου:

Με πολλές απουσίες θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι η Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπαντστούπερ, Σβάινσταϊγκερ, Μαρτίνεθ, Τιάγκο και Ραφίνια, την ώρα που ο Άριεν Ρόμπεν κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.

Μάντσεστερ Σίτι:

Τιμωρημένος για το ματς με τη Μπάγερν Μονάχου είναι ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον Μπακαρί Σανιά να βρεθεί στο βασικό σχήμα των «πολιτών», με τον Γιάγια Τουρέ να είναι ακόμα ένας παίκτης που δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο και θα βρεθεί στους πρώτους «11».

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ – Μερνάτ, Μπόατενγκ, Μπενάτια, Αλάμπα – Λαμ, Αλόνσο – Μίλερ, Γκέτσε, Ριμπερί – Λεβαντόφσκι

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Σανιά, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κολάροφ – Φερναντίνιο, Τουρέ, Μίλνερ – Σίλβα, Νασρί – Αγουέρο