Σουόνσι – Σαουθάμπτον (preview)

Δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, Σουόνσι και Σαουθάμπτον, θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στο «Λίμπερτι», με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.



Σουόνσι – Σαουθάμπτον (preview)

Να αποδείξει ότι η ήττα από την Τσέλσι με 4-2 ήταν απλά ένα... διάλειμμα της πολύ καλής πορείας που έχει διανύσει στις πρώτες αγωνιστικές, θέλει η Σουόνσι κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Οι «κύκνοι» έχουν κερδίσει τα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους μέσα στο «Λίμπερτι», ευελπιστώντας να προσθέσει ακόμα μία νίκη στο ιστορικό της.

Η παράδοση ωστόσο δεν βρίσκεται στο πλευρό των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν τη Σαουθάμπτον στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας δυο ισοπαλίες τη σεζόν 2012/13 και δύο ήττες την περυσινή χρονιά.

Από την άλλη, οι «Άγιοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικών, μετά τα τρίποντα κόντρα σε Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ, παραμένοντας στα «ψηλά».

Αγωνιστικά νέα:

Σουόνσι:

Την πρώτη του συμμετοχή στο βασικό σχήμα της Σουόνσι είναι πολύ πιθανό να κάνει ο Φεντερίκο Φερνάντες, μετά τον τραυματισμό του Ζόρντι Αμάτ, ο οποίος θα μείνει εκτός για τους επόμενους έξι μήνες.

«Παίζεται» η θέση στη κορυφή της επίθεσης, με τους Μπαφετιμπί Γκομίς και Γουιλφρίντ Μπονί, να διεκδικούν επί ίσοις όροις τη φανέλα βασικού.

Σαουθάμπτον:

Απών από την αναμέτρηση κόντρα στη Σουόνσι θα είναι ο Σαντιό Μανέ. Ο παίκτης πήρε την άδεια εργασίας του και προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του την Παρασκευή, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος για το ματς του Σαββάτου.

Επιστροφή στη δράση για τον Σέιν Λονγκ, ο οποίος ανάρρωσε μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι

Πιθανές ενδεκάδες:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι – Ράνχελ, Γουίλιαμς, Φερνάντες, Τέιλορ – Κι, Σέλβι – Ράουτλετζ, Σίγκουρντσον, Ντάιερ - Μπονί

Σαουθάμπτον: Φόρστερ – Κλάιν, Φοντέ, Αλντερβάιρελντ, Μπερτράντ – Κορκ, Ντέιβις, Σνάιντερλιν – Τάντιτς, Πελέ, Λονγκ