ΚΠΡ – Στόουκ (preview)

Προερχόμενες αμφότερες από ήττα, ΚΠΡ και Στόουκ θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα, με του Ρέιντζερς να αναζητούν τη δεύτερη νίκη τους τη φετινή σεζόν μέσα στο «Loftud Road».



ΚΠΡ – Στόουκ (preview)

Δεν έρχεται και με τις καλύτερες αναμνήσεις στο «Loftud Road» ο Μαρκ Χιουζ.

Ο τεχνικός της Στόουκ πέρασε για 10 μήνες από τον πάγκο της ΚΠΡ πριν περίπου δύο χρόνια, έχοντας χάσει στα 20 από τα συνολικά 34 παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του.

Πλέον από άλλο στρατόπεδο, θα επιδιώξει να περάσει... αλώβητος από την έδρα των Ρέιντζερς, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του με τους «πότερς» τη φετινή σεζόν, μετά την ήττα-σοκ από τη Λέστερ την περασμένη αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη τα έχουν βρει πολύ σκούρα με την επιστροφή τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο απολογισμός άλλωστε των τριών ηττών και της μόλις μίας νίκης στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, αντικατοπτρίζει την κατάσταση.

Αγωνιστικά νέα:

ΚΠΡ:

Στο βασικό σχήμα της ΚΠΡ για την αναμέτρηση με την Στόουκ αναμένεται να πάρει ο Βάργκας.

Πιθανή η παρουσία του Σάντρο στους πρώτους «11», με τους Φαουρλίν και Ματς να κρίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επιστροφή στη δράση για τον Μπάρτον.

Στόουκ:

Πολλές οι απουσίες για τη Στόουκ. Οντεμβίγκι, Πίτερς, Κάμερον και Άιρλαντ βρίσκονται στα «πιτς» και δεν υπολογίζονται για το ματς με την ΚΠΡ. Το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει ο Μουνιέσα.

Στον πάγκο θα βρεθεί ο Ουσάμα Ασαϊντί που επανέρχεται από τον τραυματισμό του.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΚΠΡ: Γκριν – Ίσλα, Φέρντιναντ, Κόκερ, Τραορέ – Φερ, Σάντρο, Μπάρτον – Χόιλετ, Όστιν, Βάργκας

Στόουκ: Μπέγκοβιτς – Μπάρντσλεϊ, Σόουκρος, Γουίλσον, Μουνιέσα – Ενζόνζι, Γουίλαν – Μόουζες, Ντιουφ, Γουόλτερς – Κράουτς