Νιούκαστλ – Χαλ (preview)

Αυτό αναμένεται να είναι το παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο της Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» υποδέχονται στην έδρα τους τη Χαλ, με την πίεση στον τεχνικό των γηπεδούχων να είναι ιδιαίτερα ασφυκτική.



Νιούκαστλ – Χαλ (preview)

Μία νίκη που θα παρατείνει για λίγο τη «ζωή» του στην τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ θα αναζητήσει κόντρα στη Χαλ ο Άλαν Πάρντιου.

Παρά τις μεγάλες προσδοκίες πριν την έναρξη της σεζόν, τα αποτελέσματα (δύο ήττες, δύο ισοπαλίες), σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις των «καρακαξών» στα πρώτα τέσσερα ματς της Πρέμιερ Λιγκ έχουν φέρει στα... όριά τους τους οπαδούς της ομάδας.

Μία ήττα από τη Χαλ, σχεδόν θα.. αναγκάσει τον Άγγλο κόουτς να παραιτηθεί, ειδικά από τη στιγμή που οι «τίγρεις» είναι ένας αντίπαλος στα «κυβικά» της Νιούκαστλ, που δεν βρίσκεται και σε καλύτερη κατάσταση από εκείνη (μία νίκη, δύο ισοπαλίες, μία ήττα).

Αγωνιστικά νέα:

Νιούκαστλ:

Όλα τα είχε ο Άλαν Πάρντιου, οι τραυματισμοί και οι απουσίες του έλλειπαν. Ο τεχνικός της Νιούκαστλ έχει αρκετά προβλήματα που θα δυσκολέψουν την προσπάθεια της ομάδας του για τη νίκη.

Σισέ, Φερέιρα και Κάμπελ έχουν τεθεί εκτός με ποικίλα προβλήματα τραυματισμού, με τους Ριβιέρ και Καμπέγια να συνεχίζουν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Άαρονς θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες, μπαίνοντας στο γκρουπ των μακροχρόνιων απόντων που αποτελείται από τους Ντε Γιονγκ, Τέιλορ και Σαντόν. Μοναδική επιστροφή αυτή του Τσικ Τιοτέ.

Χαλ:

Με την ίδια ενδεκάδα που κατάφερε να πάρει τον βαθμό τις ισοπαλίας κόντρα στη Γουέστ Χαμ την προηγούμενη αγωνιστική θα παρατάξει τη Χαλ ο Στιβ Μπρους.

Μοναδική απουσία αυτή του Ρόμπερτ Σνόντγκρας, ο οποίος αναμένεται να απουσιάσει για ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Χατέμ Μπεν Αρφά, στο πλαίσιο της συμφωνίας του δανεισμού του.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νιούκαστλ: Κρουλ – Γιανμάατ, Κολοτσίνι, Γουίλιαμσον, Αϊνταρά – Τιοτέ, Κόλμπακ- Σισοκό, Καμπέγια, Γκουφράν, Ριβιέρ

Χαλ: ΜακΓκρέγκορ – Ελμοχαμαντί, Ντόουσον, Ντέιβις, Ρόμπερτσον – Μπράντι, Λίβερμορ, Χάντλστοουν, Ντιαμέ – Γέλαβιτς, Ερνάντες