Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ (preview)

Μια εβδομάδα μετά τα εκπληκτικά αποτελέσματά τους απέναντι στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον, οι Κρίσταλ Πάλας και Λέστερ μετρούν τις δυνάμεις τους στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο “Selhurst Park” για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ (preview)

Πρόκειται για τις δύο ομάδες που εντυπωσίασαν στην αμέσως προηγούμενη “στροφή” του πρωταθλήματος, με νίκες που δεν περίμενε ίσως κανείς, ακόμα και οι προπονητές τους!

Η γηπεδούχους Κρίσταλ Πάλας πέρασε με επιτυχία από το “Γκούντισον Παρκ” με σκορ 3-2 επί της Έβερτον, ενώ η Λέστερ, πέτυχε μια από τις σπουδαιότερες νίκες της ιστορίας της, ταπεινώνοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το τελικό 5-3 που ήρθε με ανατροπή από το 1-3.

Σήμερα, οι δύο ομάδες κοντράρονται μεταξύ τους, με τους Νιλ Γουόρνοκ και Νάιτζελ Πίρσον να έχουν ήδη δείξει πως μπορούν να παρουσιάσουν δύο απόλυτα αξιόλογα και υπολογίσιμα σύνολα.

Βαθμολογικά, σε καλύτερη μοίρα οι ¨αλεπούδες” που βρίσκονται στην 7η θέση με οχτώ βαθμούς, ενώ οι “αετοί” που... άργησαν να πάρουν μπρος, έχουν πέντε πόντους και καταλαμβάνουν το 15ο “σκαλί”.

Στα αγωνιστικά, ο Μαρουάν Σαμάκ είναι και πάλι διαθέσιμος για την Πάλας έχοντας χάσει τα τελευταία τρία ματς με πρόβλημα στο γόνατο. Επανέρχονται οι βασικοί που ξεκουράστηκαν μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ για το Λιγκ Καπ.

Πιθανότατα με την ίδια 11αδα που συνέτριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παρουσιαστεί η Λέστερ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας (4-3-3): Σπερόνι – Κέλι, Νταν, Ντελάνεϊ, Γουόρντ – ΜακΆρθουρ, Γέντινακ, Λέντλεϊ – Πάντσεον, Κάμπελ, Μπολάσι

Λέστερ (4-3-3): Σμάιχελ – Ντε Λάετ, Μόργκαν, Μουρ, Κοντσέσκι – Ντρινκγουότερ, Καμπιάσο, Χάμοντ – Βάρντι, Ουγιόα, Νιούτζεντ