Άρσεναλ - Τότεναμ (preview)

Στο 174 ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, Άρσεναλ και Τότεναμ είναι έτοιμες για ένα δυνατό παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον, προερχόμενες η κάθε μία από διαφορετικά αποτελέσματα.



Άρσεναλ - Τότεναμ (preview)

Οι «κανονιέρηδες» θα ξεκινήσουν για ακόμη ένα παιχνίδι με τον Ντάνι Γουέλμπεκ στην σύνθεσή τους, έχοντας στο πλευρό τους την παράδοση που τους θέλει να σκοράρουν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος από το 1998 και μετά (38 γκολ σε 15 ματς).

Από την άλλη η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο προέρχεται από τρία αρνητικά αποτελέσματα και για να αποφευχθούν τα χειρότερα η νίκη, η πρώτη τους από τις 3/3/13, θα ήταν απολύτως ιδανική.

Αγωνιστικά νέα:

Για τον Αρσέν Βενγκέρ επιστρέφει μια σημαντική μονάδα στην άμυνα, αφού ο Περ Μερτεζάκερ είναι και πάλι υγιής για να αγωνιστεί, όπως και ο Κίραν Γκιμπς που μέσα στην εβδομάδα είχε τα γενέθλιά του. Εκτός των γνωστών απουσιών των Ζιρού, Γουόλκοτ και Ντεμπισί, για τον Αλσατό ευχάριστα είναι νέα και για τον Ματιέ Φλαμινί.

Από την άλλη, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του όπως την γνωρίσαμε στις περασμένες αγωνιστικές, αφού το μοναδικό πρόβλημα της προετοιμασίας για τον αγώνα είναι αυτό του Κάιλ Γουόκερ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρσεναλ: Σέζνι – Τσέιμπερς, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς – Αρτέτα, Ράμσεϊ, Σάντσες, Εζίλ, Καθόρλα – Γουέλμπεκ

Τότεναμ: Γιορίς – Ντάιερ, Καμπούλ, Βερτόνχεν, Ρόουζ – Καπού, Ντεμπελέ, Λαμέλα, Έρικσεν, Σαντλί - Αντεμπαγιόρ