Σάντερλαντ - Σουόνσι (preview)

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά από εκείνη κόντρα στην Τσέλσι, πήγε... πολύ για την Σουόνσι, η οποία ταξιδεύει στο Σάντερλαντ για ένα θετικό αποτέλεσμα, την ώρα που οι «μαυρόγατες» καίγονται για βαθμούς.



Σάντερλαντ - Σουόνσι (preview)

Όσον αφορά τους Ουαλούς, το εις βάρος τους εντός έδρας 1-0 κόντρα στην Σαουθάμπτον τους άφησε στους εννέα βαθμούς και με την Άστον Βίλα να αντιμετωπίζει την Τσέλσι αλλά και με την Άρσεναλ την Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι, το «Στάδιο του Φωτός» μοιάζει σαν καλή... στάση για να ανέβουν ξανά στην πρώτη τριάδα.

Για τους γηπεδούχους πάλι, το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλουν να αποτελέσει αφετηρία για περισσότερες νίκες, κάτι που αγνοείται μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Το καλό ξεκίνημα δεν συνεχίστηκε ιδιαίτερα ποτέ και μια νέα εκκίνηση φαντάζει αναγκαία.

Αγωνιστικά νέα:

Μπάκλεϊ και Τζόουνς θα ξεκινήσουν βασικοί, σύμφωνα με τον Γκουστάβο Πογιέτ, μιας και εντυπωσίασαν στο Λιγκ Καπ, ενώ η συμμετοχή των Φλέτσερ, Τζακερίνι, Γουίκομ και Μπράουν θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη πλευρά ο Γκάρι Μονκ θα βάλει τον Φεντερίκο Φερνάντες για ακόμη μία φορά στην άμυνα, καθώς ο Ζόρντι Άματ είναι ακόμη τραυματίας ενώ πίσω είναι ο Βιλφρέντ Μπονί, μετά την τιμωρία μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σάντερλαντ: Μανόνε – Τζόουνς, Ο’Σέι, Μπράουν, ΦανΆανχολτ – Κάτερμολ, Ρόντγουελ, Μπάκλεϊ, Τζακερίνι, Γκόμες – Γουίκαμ

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι – Ράνχελ, Φερνάντες, Γουίλιαμς, Τέιλορ – Σέλβεϊ, Κι, Ντάιερ, Σίγκουρντσον, Ρούτλετζ - Μπονί