Σαουθάμπτον – ΚΠΡ (preview)

Η εντυπωσιακή Σαουθάμπτον του Ρόναλντ Κούμαν, υποδέχεται στην 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ την ΚΠΡ στο “St. Mary's”. Κόντρα σε όλους και σε όλα, οι “άγιοι” βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τους Ρέιντζερς που δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες.



Σαουθάμπτον – ΚΠΡ (preview)

Με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο να αποχωρεί και αρκετούς παίκτες που πέρυσι “τράβηξαν το κουπί” και κατάφεραν η ομάδα τους να κερδίσει τον σεβασμό, κανείς δεν περίμενε να δει φέτος της Σαουθάμπτον τόσο εντυπωσιακή. Μάλιστα, έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα στην πρώτη κατηγορία τα τελευταία 26 χρόνια, με 10 βαθμούς σε πέντε ματς, εννέα γκολ ενεργητικό και μόλις τρία παθητικό!

Το αγωνιστικό τριήμερο ξεκινάει με το σύνολο του Κούμαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και με κατατεθειμένες αποδείξεις των δυνατοτήτων και της δυναμικής του. Με τη νίκη (1-0) επί της Σουόνσι στο “Liberty Stadium” πριν από μια εβδομάδα, φρόντισε να δείξει ότι έχει τον τρόπο να παίρνει και το αποτέλεσμα σε δύσκολα ματς, χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, ακόμα κι αν αγωνιζόταν για 50 λεπτά με παίκτη περισσότερο.

Η ΚΠΡ, βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Σε καμία περίπτωση, μέχρι στιγμής, ο Χάρι Ρέντναπ δεν έχει καταφέρει να μεταδώσει στους παίκτες του όλα εκείνα που θέλει να βλέπει από αυτούς μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα τους μόλις τέσσερις βαθμούς. Οι οπαδοί του λονδρέζικου συλλόγου σαφώς και δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από τη φετινή παρουσία της ομάδας τους, ενώ, το γεγονός πως πρόκειται για ακόμα μια εξόρμηση, τους κάνει να... φοβούνται ακόμα περισσότερο. Αυτό, διότι στα τελευταία δύο παιχνίδια μακριά από την έδρα της, έχουν έρθει... τεσσάρες.

Ο Ρέντναπ, έχει να αντιμετωπίσει και τα αγωνιστικά του προβλήματα, αφού ο Σάντρο παραμένει εκτός έχοντας τραυματιστεί στο γόνατο, σε πανηγυρισμό για γκολ που έβαλε στην προπόνηση (!), ο Κράνιτσαρ είναι αμφίβολος, ενώ, θα απουσιάσουν και οι Μπάρτον, Ματς και Τααράμπ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαουθάμπτον (4-3-3): Φόρστερ – Κλάιν, Φοντέ, Γιοσίντα, Μπέρτραντ – Κορκ, Σνάιντερλιν, Μανέ – Λονγκ, Πελέ, Τάντιτς

ΚΠΡ (4-5-1): Γκριν – Ίσλα, Κόκερ, Φέρντιναντ, Χιλ – Χόιλετ, Φερ, Χένρι, Κράνιτσαρ, Φίλιπς - Όστιν