Στόουκ – Νιούκαστλ (preview)

Η πίεση συνεχίζεται για τον Άλαν Πάρντιου, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι φαίνεται πως παίζει το μέλλον του. Αντίπαλος της Νιούκαστλ η Στόουκ, που δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.



Στόουκ – Νιούκαστλ (preview)

Ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να κριθεί ο Άλαν Πάρντιου.

Η νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας στο Λιγκ Καπ με 3-2 στη παράταση, έδωσε «ανάσες» στον τεχνικό της Νιούκαστλ, του οποίου η θέση στον πάγκο, μόνο εξασφαλισμένη δεν θα πρέπει πλέον να θεωρείται.

Μετά από μόλις τρεις βαθμούς σε πέντε παιχνίδια, οι «καρακάξες» θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα για να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας

Στον αντίποδα, η Στόουκ δεν πείθει αρκετά με τις εμφανίσεις της παρά τη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και τις ισοπαλίες με Χαλ και ΚΠΡ.

Η πρόκριση στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ επί της Σάντερλαντ έδωσε ώθηση στους «πότερς», οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να φτάσουν ακόμα και στην 10η θέση με μία νίκη επί της Νιούκαστλ

Αγωνιστικά νέα:

Στόουκ:

Ελάχιστα είναι τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μαρκ Χιουζ ενόψει της αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ.

Μοιρασμένες πιθανότητες συμμετοχής έχει ο Τζόναθαν Γουόλτερς, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα, ωστόσο δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Γνωστά προβλήματα αυτά των Κάμερον και Οντεμβίγκι.

Νιούκαστλ:

Στο αρχικό σχήμα για το κρίσιμο παιχνίδι με την Στόουκ θα βρίσκονται οι Τιμ Κρουλ, Γιοάν Γκουφράν και Παπίς Σισέ.

Οι τρεις παίκτες απουσίαζαν από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι της Νιούκαστλ για το Λιγκ Καπ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας εξ' αιτίας ίωσης και αναμένεται να επιστρέψουν, με τον Άλαν Πάρντιου να ευελπιστεί και στη συμμετοχή του Ντάριλ Γιάνμαατ.

Τιμωρημένος είναι ο Αμπέντ, με τους Σαντόν, Ντε Γιονγκ και Άαρον να παραμένουν στα «πιτς» λόγω τραυματισμών.

Πιθανές ενδεκάδες:

Στόουκ: Μπέγκοβιτς – Μπάρντσλεϊ, Σόουκρος, Γουίλσον, Μουνιέσα – Γουίλαν, Ενζόνζι, Ντιουφ, Άνταμ, Μόουζες – Κράουτς

Νιούκαστλ: Κρουλ – Γιάνμαατ, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Ντουμέτ – Καμπέγια, Κόλμπακ, Τιοτέ, Γκουφράν, Σισοκό - Ριβιέρ