Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Aπό την έδρα της Άστον Βίλα πρέπει να περάσει η Μάντσεστερ Σίτι για να συνεχίσει στις επιτυχίες και να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή, με τους γηπεδούχους να ετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή του Κρίστιαν Μπεντέκε!



Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Ο Βέλγος επιθετικός είναι και πάλι υγιής για να δώσει λύσεις στον Πολ Λάμπερτ και κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνει ερχόμενος από τον πάγκο, εφόσον χρειαστεί.

Οι «χωριάτες» σαφώς θα θελήσουν να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα και από ‘κει και πέρα να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις τους για να πληγώσουν την Σίτι, η οποία έπειτα την εντυπωσιακή νίκη επί της Χαλ... παραμονεύει για τυχόν γκέλα της Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ ώστε να μειώσει από την κορυφή.

Αγωνιστικά νέα:

Ο Μπεντέκε είναι το μόνο ευχάριστο για την Βίλα, αφού ο Κόζακ χρειάστηκε νέα επέμβαση στο πόδι και ο Ρον Φλάαρ παραμένει εκτός.

Για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι από την άλλη δεν υπάρχει κανείς στο απουσιολόγιο, με το Φερνάντο να επιστρέφει (δεν είχε αγωνιστεί στα προηγούμενα έξι ματς) και τον Τζο Χαρτ να ετοιμάζεται για την 300η συμμετοχή του στην Πρέμιερ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άστον Βίλα: Γκούζαν – Χάτον, Σεντέρος, Μπέικερ, Σισοκό – Γουέστγουντ, Κλέβερλι, Ντελφ – Βάιμαν, Ρίτσαρντσον, Αγκμπονλαχόρ

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροφ – Τουρέ, Φερνάντο, Νάβας, Σίλβα – Γιόβετιτς, Αγουέρο