Σουόνσι - Νιούκαστλ (preview)

Το... κεφάλι του Άλαν Πάρντιου παίζεται για ακόμη μία αγωνιστική, η οποία λόγω της διακοπής της Πρέμιερ Λιγκ, μπορεί να είναι και η τελευταία του.



Σουόνσι - Νιούκαστλ (preview)

Η Νιούκαστλ ταξιδεύει στην Ουαλία για ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τον Άγγλο κόουτς, αφού μια ακόμη γκέλα θα αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση της απόλυσής του από τον σύλλογο.

Το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά κι αν η ομάδα δεν κάνει την πρώτη της νίκη για να αρχίσει να ανακάμπτει τότε οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Από την άλλη η Σουόνσι έχει αφήσει αρκετά πίσω της το πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν και μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία οι παίκτες του Γκάρι Μονκ θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο να ξαναβρεθούν στις επιτυχίες.

Αγωνιστικά νέα:

Ο Τζαζ Ρίτσαρντς αναμένεται να κάνει το πρώτο του ξεκίνημα από το 2011 σε ματς Πρέμιερ Λιγκ, με τον Άνχελ Ράνχελ να είναι τιμωρημένος και τον Ντουάιτ Τιεντάλι τραυματία, την ώρα που τον απόντα Γκομίς θα καλύψει ο Μπονί.

Για τις «καρακάξες» δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, με μοναδικό αγκάθι την συμμετοχή ή όχι του Παπίς Σισέ -αν και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του-.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σουόνσι: Φαμπιάνκσι – Ρίτσαρντς, Φερνάντες, Γουίλιαμς, Τέιλορ – Κι, Σέλβεϊ, Ρούτλετζ, Σίγκουρντσον, Μοντέρο – Μπονί

Νιούκαστλ: Κρουλ –Γιάνμαατ, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Ντάμετ – Τιοτέ, Κόλμπακ, Σισοκό, Καμπελά, Ομπερτάν – Σισέ