Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Να «σηκώσει κεφάλι» μετά την ήττα με 1-0 από τη Βασιλεία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει η Λίβερπουλ, η οποία αντιμετωπίζει στο «Άνφιλντ» την άκρως φορμαρισμένη Γουέστ Μπρομ.



Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τις 31/8 και το ματς με την Τότεναμ αναζητά κόντρα στη Γουέστ Μπρομ η Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς συνεχίζει να μην πείθει με τις εμφανίσεις της, κάτι που απέδειξε και στο πρόσφατο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ μα αντίπαλο της Βασιλεία, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0.

Τελευταίο ματς για τους «κόκκινους», αυτό κόντρα στην Έβερτον και το ισόπαλο 0-0.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Γουέστ Μπρομ διανύει ένα σερί τριών νικών, κόντρα σε Τότεναμ και Μπέρνλι για το πρωτάθλημα και Χαλ για το Λιγκ Καπ, πραγματοποιώντας παράλληλα πολύ καλές εμφανίσεις.

Αγωνιστικά νέα:

Λίβερπουλ:

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Ντάνιελ Στάριτζ στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ, ο οποίος μετά από απουσία έξι αγώνων, είναι σχεδόν έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση.

Τα προβλήματα παραμένουν στο στρατόπεδο του Μπρένταν Ρότζερς, με τους Γκλεν Τζόνσον, Μαμαντού Σακό, Τον Φλάναγκαν, Τζο Άλεν και Εμρέ Τσαν να παραμένουν εκτός με διάφορα προβλήματα τραυματισμού.

Γουέστ Μπρομ:

Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται και ο Ίαν Έρβιν, έχοντας για το ματς με τη Λίβερπουλ απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Ο Σιλβέστρ Βαρέλα θα απουσιάσει, έχοντας πολλές πιθανότητες να περάσει μάλιστα και την πόρτα του χειρουργείου, την ώρα που οι Μπράουν Ιντέγε και Βίκτορ Ανιτσέμπε, παραμένουν εκτός. Επιστρέφει μετά από ίωση ο Κρις Μπερντ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Μανκίγιο, Λόβρεν, Σκρτέλ, Μορένο, Τζέραρντ, Χέντερσον, Κουτίνιο, Στέρλινγκ, Λαλάνα, Μπαλοτέλι

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Γουίσντομ, Λέσκοτ, Ποκονιόλι, Ντόρανς, Μόρισον, Γκάρντνερ, Μπραντ, Σεσενιό, Μπεραΐνο