Σάντερλαντ – Στόουκ (preview)

Μετά από επτά αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, η Σάντερλαντ συνεχίζει να μην έχει νίκη, κάτι το οποίο φιλοδοξεί να πετύχει επί της Στόουκ, που συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, στα τελευταία της παιχνίδια και είναι αυτή που την απέκλεισε από το Λιγκ Καπ.



Σάντερλαντ – Στόουκ (preview)

Πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Σάντερλαντ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τι λείπει; Η Νίκη! Μία νίκη που ευελπιστεί να σημειώσει κόντρα στη Στόουκ, αν και κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι, αν αναλογιστεί κανείς τις πρόσφατες εμφανίσεις των δύο ομάδων.

Οι «πότερς» είναι αυτοί που απέκλεισαν την ομάδα του Γκας Πογιέτ από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ με 2-1 εκτός έδρας πριν περίπου 10 μέρες, με τις «μαυρόγατες» να έρχονται ισόπαλες στο παιχνίδι που ακολούθησε κόντρα στη Σουόνσι.

Η Στόουκ μετράει τρία σερί ματς αήττητη, με τελευταίο της αποτέλεσμα η νίκη επί της Νιούκαστλ με 1-0.

Αγωνιστικά νέα:

Σάντερλαντ:

Τη βοήθεια του Γουές Μπράουν, ο οποίος ήταν απών από το προηγούμενο ματς με τη Σουόνσι, θα έχει για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Στόουκ ο Γκας Πογιέτ.

Αμφίβολος, λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο παραμένει ο Εμανουέλε Τζακερίνι, με τον Σεμπάστιαν Κόουτς να είναι απών με ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Στόουκ:

Μοναδικός απών για τη Στόουκ ενόψει της αναμέτρησης με την Σάντερλαντ, ο Μαμέ Μπιράμ Ντιουφ, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στη Νιούκαστλ.

Τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει πιθανότατα ο Μάρκο Αρναούτοβιτς. Μετά από πέντε εβδομάδες, ο Τζέοφ Κάμερον επιστρέφει στα καθήκοντά του με τους «πότερς».

Πιθανές ενδεκάδες:

Σάντερλαντ: Μανόνε, Τζόουνς, φαν Άανχολτ, Βεργίνι, Ο'Σέι, Λάρσον, Ρόντγουελ, Κάτερμολ, Τζόνσον, Φλέτσερ, Γουίκαμ

Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Μπάρντσλεϊ, Σόουκρος, Γουίλσον, Μουνιέσα, Γουίλαν, Ενζόνζι, Αρναούτοβιτς, Άνταμ, Μόουζες, Κράουτς