Λέστερ – Μπέρνλι (preview)

Είναι όντως η Λέστερ καλύτερη ομάδα από τη Μπέρνλι, μετά την άνοδο των δύο ομάδων από τη Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν; Θα αποδειχτεί στην αναμέτρηση των δύο ομάδων το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα των «αλεπούδων».



Λέστερ – Μπέρνλι (preview)

Την αγωνιστική της υπεροχή, κάτι που είχε και την περυσινή σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, θέλει να επιβεβαιώσει κόντρα στη Μπέρνλι, η Λέστερ.

Οι «αλεπούδες» βρίσκονται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με οχτώ βαθμούς την ώρα που η ομάδα του Σιν Ντάιτς είναι τελευταία, με τρεις βαθμούς.

Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με 2-0 από την Κρίσταλ Πάλας.

Από ήττα, βαριά ωστόσο, προέρχονται και οι «κλάρετς» δεχόμενοι τέσσερα γκολ από την Γουέστ Μπρομ. Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα αναζητούν ακόμα οι νεοφώτιστοι.

Αγωνιστικά νέα:

Λέστερ:

Δίχως νέα προβλήματα θα αντιμετωπίσει την Μπέρνλι η Λέστερ. Μοναδικοί απόντες για τους γηπεδούχους οι αμυντικοί Ματ Άπσον και Ζουμάνα Μπακαγιόγκο.

Μικροτραυματισμούς έχουν υποστεί οι Εστεμπάν Καμπιάσο και Ρίτσι Ντε Λαέ, οι οποίοι δύσκολα θα τους στερήσουν τη συμμετοχή τους από το ματς του Σαββάτου.

Μπέρνλι:

Απών από το παιχνίδι κόντρα στη Λέστερ θα είναι ο Ναθάνιελ Τσαλομπά. Ο παίκτης δέχθηκε ένα χτύπημα στο λαιμό σε ματς της Κ-21 και δεν θα είναι έτοιμος.

Ντέιβιντ Τζόουνς, Ντιν Μάρεϊ και Μάθιου Τέιλορ παραμένουν στα «πιτς».

Πιθανές ενδεκάδες:

Λέστερ: Σμάιχελ, Ντε Λαέ, Μόργκαν, Μουρ, Κοντσέσκι, Χάμοντ, Καμπιάσο, Ντρινκγουότερ, Νάγκεντ, Βάρντι, Ουλόα

Μπέρνλι: Χίτον, Τριπιέρ, Σέικελ, Νταφ, Μι, Άρφιλντ, Γουάλας, Ριντ, Κάιτλι, Μπόιντ, Σόρντελ