Γιουνάιτεντ όπως λέμε Ρούνεϊ

Λίγο πριν τη μεγάλη μάχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν Μονάχου για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Φράνκ Ριμπερί δηλώνει ότι δεν θα φοβηθεί τους «μπέμπηδες» και πως η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στηρίζεται μόνο στον Γουέιν Ρούνεϊ.



Γιουνάιτεντ όπως λέμε Ρούνεϊ

Σε παράσταση για ένα ρόλο αποδίδει την φετινή πορεία της Γιουνάιτεντ, ο Ριμπερί που έχει αποτελέσει «μήλον της έριδος» για αρκετές ομάδες, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Ο Γάλλος σταρ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρούνεϊ που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και αποτελεί παίκτη – βαρόμετρο για τους «κόκκινους διαβόλους»: «Ο Ρούνεϊ είναι μια ομάδα μόνος του. Πρέπει να τον προσέξουμε πολύ γιατί είναι επικίνδυνος. Διανύει εκπληκτική σεζόν και είμαι χαρούμενος για αυτόν. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που μου αρέσουν» δήλωσε στην «The Sun» ο Ριμπερί, και συνέχισε: «Είναι πεινασμένος. Δίνει τα πάντα για την ομάδα του. Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση».

Παράλληλα, ο 27χρονος διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, αναφέρθηκε στη ευκαιρία που έχουν οι Βαυαροί να προχωρήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Όλος ο κόσμος προβλέπει ότι θα χάσουμε, αλλά έχουμε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία και έχουμε αρκετά καλή ομάδα για να πιστέψουμε στη νίκη».