Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι (preview)

Με τον Τζον Τέρι να πραγματοποιεί την 500η του εμφάνιση σαν βασικός με τη φανέλα της Τσέλσι, οι “μπλε” του Λονδίνου φιλοξενούνται στο 'Selhurst Park” από την Κρίσταλ Πάλας για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι (preview)

Μπορεί η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να συνεχίζει αήττητη και να βρίσκεται με άνεση στην κορυφή του κορυφαίου πρωταθλήματος, απολύτως δίκαια, όμως, η επίσκεψη στην έδρα των “αετών” ξυπνάει... άσχημες μνήμες.

Πέρυσι, στο ίδιο ματς, το αυτογκόλ του Τζον Τέρι και μια κάκιστη εμφάνιση της Τσέλσι, την υποχρέωσε σε ήττα με σκορ 1-0, αποτέλεσμα που έπαιξε και αυτό το ρόλο του στην αδυναμία του συλλόγου να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο αρνητικός πρωταγωνιστής εκείνης της αναμέτρησης, θα μπει σήμερα στο γήπεδο για 500η φορά σαν βασικός με τη μπλε φανέλα και θέλει να σβήσει την περσινή, κακή ανάμνηση, έχοντας να θυμάται με χαρά το επίτευγμά του. Το σύνολο του “special one”, έπειτα από διακοπή του πρωταθλήματος τον Οκτώβριο, μετράει εφτά νίκες σε εννέα ματς, όμως, ο Νιλ Γουόρνοκ θα κυνηγήσει την 50η του νίκη στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας, στις δύο θητείες του στην ομάδα συνολικά.

Έχοντας επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία των “αετών” και βρίσκοντας ξανά ισχυρό κίνητρο για να δουλέψει, όπως έχει υποστηρίξει, θέλει να κερδίσει τον Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο δήλωσε πως θαυμάζει, σχεδόν όπως το έκανε με τον Μπράιαν Κλαφ.

Στην προσπάθεια που θα κάνει η Πάλας, δεν θα έχει διαθέσιμο τον αμυντικό, Σκοτ Νταν που είναι τραυματίας, ενώ ο Αντριάν Μαριάπα υπολογίζεται, παρά το γεγονός πως αποχώρησε από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Τζαμάικα σκορπώντας ανησυχία...

Αμφίβολος μέχρι... νεοτέρας ο Ντιέγκο Κόστα που ίσως πάρει ανάσες έχοντας παίξει πολλά σερί ματς. Ίωση είχε ο Αντρέ Σούλε, τραυματίες οι Ντρογκμπά, Ραμίρες και Μίκελ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας (4-2-3-1): Σπερόνι – Κέλι, Χάνγκελαντ, Ντελάνεϊ, Γουόρντ – ΜακΆρθουρ, Γέντινακ – Πάντσεον, Λέντλεϊ, Μπολάσι – Κάμπελ

Τσέλσι (4-2-3-1): Κουρτουά – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Φάμπρεγας, Μάτιτς – Σούρλε, Όσκαρ, Αζάρ – Ρεμί