Νιούκαστλ – Λέστερ (preview)

Μονάχα το αποτέλεσμα θα δείξει αν έκανε καλό στη Νιούκαστλ η διακοπή του πρωταθλήματος, με τις “καρακάξες” να υποδέχονται τη μαχητικότατη Λέστερ στο “St. James' Park”για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αναζητώντας την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.



Νιούκαστλ – Λέστερ (preview)

Ο Παπίς Σισέ φαίνεται ότι προς το παρόν... σώζει τον Άλαν Πάρντιου και προσπαθεί να στηρίξει την ομάδα σε αυτή την πολύ δύσκολη φάση που περνάει.

Μια νίκη στα τελευταία 15 ματς πρωταθλήματος, εφτά βαθμοί από τους 45 που διεκδίκησαν και μόλις πέντε νίκες στην Πρέμιερ για το 2014 συνθέτουν ένα πολύ ζόρικο σκηνικό για τις “καρακάξες” που βάσει και του προγράμματος, ξέρουν πως το σημερινό ματς με τη Λέστερ είναι μια καλή ευκαιρία για το “τρίποντο”... αναζωογόνησης.

Η διακοπή του πρωταθλήματος πρόσφερε λίγη ηρεμία στην ομάδα που θα κοντραριστεί με τους νεοφώτιστους, οι οποίοι συνεχώς αποδεικνύουν πως δεν βρίσκονται τυχαία στην πρώτη κατηγορία.

Με σφιχτή αμυντική λειτουργία, μαχητικό πνεύμα και φροντίζοντας να εκμεταλλευτούν όποια καλή ευκαιρία της παρουσιαστεί, η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον θέλει να μην επιτρέψει στη Νιούκαστλ να πάρει την πρώτη της νίκη.

Στα αγωνιστικά, οι Τιμ Κρουλ, Ντάριλ Γιάνμαατ και Πολ Ντουμέτ θα βρεθούν κανονικά στα πλάνα του Άλαν Πάρντιου, όπως αναμένεται να γίνει και με τους Τσικ Τιοτέ και Παπίς Σισέ. Από τεστ ετοιμότητας θα περάσουν στη Λέστερ οι Μαχρέζ και Σλουπ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νιούκαστλ (4-1-4-1): Κρουλ – Γιάνμαατ, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Ντουμέτ – Τιοτέ – Ομπερτάν, Σισοκό, Κόλμπακ, Γκουφράν – Σισέ

Λέστερ (4-3-3): Σμάιχελ – Ντε Λάετ, Μόργκαν, Μουρ, Κοντσέσκι – Χάμοντ, Καμπιάσο, Ντρινκγουότερ – Βάρντι, Ουγιόα, Νιούτζεντ