Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (preview)

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού, και όχι μόνο, ποδοσφαίρου, θα συναντηθούν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται στο «Άνφιλντ», την άκρως φορμαρισμένη Ρεάλ Μαδρίτης.



Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (preview)

Τα ονόματά τους τρομάζουν. Οι φανέλες τους ζυγίζουν... κάτι τόνους. Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο, πρέπει να αποδείξουν και εντός γηπέδου γιατί θεωρούνται δυο «top clubs» στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη.

Οι «κόκκινοι» μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να πείσουν με τις εμφανίσεις τους, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Με τα κόπων και βασάνων κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΚΠΡ την Κυριακή, την ώρα που την περασμένη αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ υπέστη την ήττα με 1-0 από τη Βασιλεία.

Στον αντίποδα, η Ρεάλ Μαδρίτης πάει από το καλό, στο καλύτερο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βγάζει «φωτιές». Στο τελευταίο της παιχνίδι διέλυσε με 5-0 τη Λεβάντε, έχοντας πάρει τη νίκη στα τελευταία της επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Κόντρα στη Λίβερπουλ βρίσκεται και η παράδοση, καθώς μετράει μόλις τέσσερα τρίποντα στα 14 παιχνίδια που έχει δώσει εντός έδρας κόντρα σε ισπανικές ομάδες.

Αγωνιστικά νέα:

Λίβερπουλ:

Χωρίς τις υπηρεσίες του Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος εκ νέου αντιμετωπίζει πρόβλημα, αυτή τη φορά στη γάμπα, θα πρέπει να υπολογίζει για την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Μαμαντού Σακό, την ώρα που ο Τζο Άλεν είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ως βασικός στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ρεάλ Μαδρίτης:

Μοναδική, αλλά βασικότατη απουσία για τους «μερένχες» αυτή του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος έχει υποστεί έναν τραυματισμό στο ισχίο, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μερικές ημέρες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Μινιολέ – Τζόνσον, Σκρτέλ, Λόβρεν, Ενρίκε – Άλεν, Χέντερσον, Τζέραρντ, Στέρλινγκ, Μπαλοτέλι, Λαλάνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας – Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο – Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο – Ροντρίγκες, Μπενζεμά, Ρονάλντο