ΚΠΡ – Άστον Βίλα (preview)

Η... κατρακύλα δεν λέει να σταματήσει για την ΚΠΡ από τις αρχές της σεζόν, με τους Ρέιντζερς να αναζητούν απαραιτήτως «οξυγόνο» για να ανασάνουν. Προς το παρόν, μία νίκη επί της Άστον Βίλα στο «Λόφτους Ρόουντ» είναι ικανή να αλλάξει αρκετά πράγματα.



ΚΠΡ – Άστον Βίλα (preview)

Σε «μαύρα χάλια» βρίσκονται οι ΚΠΡ και Άστον Βίλα, οι οποίες μέχρι στιγμής αδυνατούν να σηκώσουν κεφάλι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Ρέιντζερς, αν και ήταν το φαβορί για την παραμονή από τις νεοφώτιστες, βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις τέσσερις βαθμούς, την ώρα που μετράει ένα σερί τριών ηττών.

Η τελευταία της εμφάνιση κόντρα στη Λίβερπουλ έδωσε θάρρος στην ομάδα του Χάρι Ρέντναπ, η οποία ευελπιστεί αυτή τη φορά να πάρει το τρίποντο της νίκης επί των «σφυριών».

Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και η Άστον Βίλα. Παρά το καλό της ξεκίνημα, η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ, μετράει τέσσερις σερί ήττες, έχοντας δεχθεί 11 γκολ, δίχως να έχει σκοράρει!

Αν και ακόμα δεν βρίσκεται στις επικίνδυνες θέσεις, η ομάδα του Πολ Λάμπερτ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και θέλει να πάρει έστω κάτι από την αναμέτρηση της Δευτέρας.

Αγωνιστικά νέα:

ΚΠΡ:

Παρά τις όποιες διαμάχες έχει με τον Χάρι Ρέντναπ, ο Αντέλ Τααράμπτ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα τις ΚΠΡ κόντρα στην Άστον Βίλα.

Σίγουρα εκτός θα είναι Αλεχάντρο Φαουρλίν, ο οποίος αντιμετωπίζει εδώ και καιρό πρόβλημα στο πόδι.

Την τελευταία στιγμή θα κριθούν οι συμμετοχές των Μπάρτον και Μουτς, οι οποίοι αμφότεροι έχουν ενοχλήσει στον δικέφαλο. Στην ίδια... μοίρα και ο Ονουόχα.

Άστον Βίλα:

Μετά την απουσία του στο ματς κόντρα στην Έβερτον λόγω τραυματισμού, ο Φελίπε Σεντέρος αναμένεται να έχει θέση βασικού στο σημερινό (27/10) παιχνίδι.

Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Φάμπιαν Ντελφ, μετά την εξάρθρωση ώμου που είχε την περασμένη εβδομάδα στην προπόνηση της ομάδας.

Γνωστές απουσίες αυτές των Κόζακ και Μπεντεκέ.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΚΠΡ: Γκριν – Ίσλα, Φέρντιναντ, Κόκερ, Τραορέ – Χόιλετ, Σάντρο, Μπάρτον, Μουτς, Κράνιτσαρ, Όστιν

Άστον Βίλα: Γκουζάν, Χάτον, Φλάαρ, Σεντέρος, Σισοκό – Ενζόγκμπια, Κλέβερλι, Γουέστγουντ, Βάιμαν – Αγκμπονλαχόρ, Βάιμαν