Νιούκαστλ – Λίβερπουλ (preview)

Την αναγεννημένη Νιούκαστλ που έχει πάρει φόρα από το 3x3 αντιμετωπίζει για τη 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ, στο «St. James’ Park». Κοντά στη συμπλήρωση τεσσάρων ετών στις «καρακάξες» ο Άλαν Πάρντιου, που είχε καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο σε ματς απέναντι στους «κόκκινους»…



Νιούκαστλ – Λίβερπουλ (preview)

Η Νιούκαστλ δείχνει να πραγματοποιεί νέα αρχή τη φετινή σεζόν, έχοντας πάρει τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις τις τελευταίες μέρες, αντιστρέφοντας το κλίμα που επικρατούσε από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς με τις απογοητευτικές εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα.

Ο Άλαν Πάρντιου σε λίγο καιρό θα συμπληρώσει τέσσερα χρόνια στο «τιμόνι» του συλλόγου και θέλει, στο ματς που του θυμίζει το ξεκίνημα της θητείας του στον σύλλογο, να δημιουργήσει μια ωραία ανάμνηση.

Απέναντι στις «καρακάξες», η Λίβερπουλ που αντιμετωπίζει προβλήματα και ο Μπρένταν Ρότζερς που παραδέχεται πως ακόμα η ομάδα του δεν είναι αυτή που πέρυσι εντυπωσίασε άπαντες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ προέρχεται από τη δύσκολη νίκη (2-1) επί της Σουόνσι στους «16» του Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα, έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Χαλ. Με τον Ντάνιελ Στάριτζ καθημερινά ν’ ανεβάζει ρυθμούς, αλλά να μη βιάζεται ώστε να μην υπάρχει ρίσκο την ημέρα της επιστροφής του, οι «κόκκινοι» θέλουν επιτέλους να βρουν το δρόμο από τον οποίο πέρυσι έφτασαν να διεκδικούν τον τίτλο.

Στα αγωνιστικά, ο Παπίς Σισέ είναι ακόμα αμφίβολος και είναι πολύ πιθανό ο Αγιόζε Πέρεζ να διατηρήσει τη θέση του στην επίθεση. Αμφίβολος είναι επίσης ο Μάικ Γουίλιαμσον, ενώ, εκτός έμεινε ο Τσικ Τιοτέ με πρόβλημα στη γάμπα.

Για τους φιλοξενούμενους, ο Χοσέ Ενρίκε θ’ απουσιάσει από την αναμέτρηση με ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ στη λίστα των απουσιών βρίσκονται οι Μαμαντού Σακό, Σούσο και Φλάναγκαν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νιούκαστλ (4-2-3-1): Κρουλ – Γιάνμαατ, Σ. Τέιλορ, Κολοτσίνι, Ντουμέτ – Σισοκό, Κόλμπακ – Ομπερτάν, Καμπελά, Άαρονς – Σισέ

Λίβερπουλ (4-3-3): Μινιολέ – Μανκίγιο, Σκρτελ, Λόβρεν, Μορένο – Άλεν, Τζέραρντ, Τσαν – Μπορίνι, Μπαλοτέλι, Στέρλινγκ