Άρσεναλ-Μπέρνλι (preview)

Η Άρσεναλ των πολλών προβλημάτων υποδέχεται την ουραγό Μπέρνλι με σκοπό να διευρύνει το σερί των νικών της, έχοντας κάνει την αρχή κόντρα στην Σάντερλαντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να αγνοούν την χαρά της νίκης την φετινή σεζόν.



Άρσεναλ-Μπέρνλι (preview)

Οι «κανονιέρηδες» εκτός από το ματς στο «Στάδιο του Φωτός» είχαν πανηγυρίσει νίκη και στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι νεοφώτιστοι φαντάζουν αρκετά εύκολη «λεία».

Όμως, με αρκετές ελλείψεις στην άμυνα για τους γηπεδούχους, ο Ντάνι Ινγκς ίσως πετύχει το δεύτερο τέρμα του, μετά την επιστροφή από τραυματισμό του και αυτό κόντρα στην Έβερτον.

Αγωνιστικά νέα:

Απών αναμένεται να είναι για την Άρσεναλ ο Τζακ Γουίλσιρ, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο, ενώ επίσης εκτός είναι και οι Κιράν Γκιμπς, Γιαγιά Σανογκό, Ματιέ Ντεμπισί, Λοράν Κοσιελνί, Μεσούτ Εζίλ, Αμπού Ντιαμπί και Ολιβιέ Ζιρού.

Τα πράγματα είναι καλύτερα για τους φιλοξενούμενους,αφού εκτός θα μείνει μόνο ο Στίβεν Ριντ, την ώρα που ο Ντιν Μάρνεϊ θέτει και πάλι εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρσεναλ: Σέζνι – Μπεγιερίν, Τσέιμπερς, Μερτεσάκερ, Μονρεάλ – Αρτέτα, Σάντσες, Ράμσεϊ, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Καθόρλα – Γουέλμπεκ

Μπέρνλι: Χίτον – Τρίπιερ, Νταφ, Σάκελ, Γουόρντ – Άρφιλντ, Μάρνεϊ, Τζόουνς, Κάιτλι – Τζούτκιεβιτς, Ινγκς