Τσέλσι-ΚΠΡ (preview)

Όσο έλειψε, έλειψε. Ο Ντιέγκο Κόστα επιστρέφει από τον τραυματισμό του και ξεκινά βασικός κόντρα στην ΚΠΡ, με την Τσέλσι να θέλει άμεση ανάκαμψη μετά την ισοπαλία στο φινάλε στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Τσέλσι-ΚΠΡ (preview)

Οι «μπλε» υποχρεώθηκαν στην ισοπαλία μετά την αποβολή του Ιβάνοβιτς και το κοντινό τελείωμα του Ρόμπιν φαν Πέρσι, η οποία ήταν η δεύτερη στην σεζόν  (έπειτα από αυτή με την Μάντσεστερ Σίτι) και έχουν ως βασικό μέλημά τους ακόμη μία νίκη στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη η ΚΠΡ παλεύει για διαφορετικούς στόχους, αφού όλα δείχνουν πως για ακόμη μία σεζόν δεν μπορεί να σταθεί καλά στην πρώτη κατηγορία. Μετά την «καθαρή» νίκη (2-0) με την Άστον Βίλα όμως, θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για την έκπληξη και ένα πολύτιμο τρίποντο.

Αγωνιστικά νέα:

Η φετινή απειλή για τις αντίπαλες εστίες, Ντιέγκο Κόστα, επιστρέφει για τον Ζοσέ Μουρίνιο, που είδε με χαρά και τον Ραμίρες να δηλώνει έτοιμος για να συμπεριληφθεί στα πλάνα του. Έτοιμος για δράση είναι και ο Μπράνο Ιβάνοβιτς, που εξέτισε την τιμωρία του. Εκτός παραμένουν οι Λοΐκ Ρεμί και Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

Ο Ρίο Φέρντιναντ θα απουσιάζει για τους φιλοξενούμενους μετά την τιμωρία του με τρεις αγωνιστικές από την FA για σχόλια στο Twitter, όπως επίσης και οι μέσοι Τζόρντον Ματς και Τζόι Μπάρτον.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι: Κουρτουά – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Φιλίπε Λουίς – Μάτιτς, Φάμπρεγας, Γουίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ – Κόστα

ΚΠΡ: Γκριν – Ίσλα, Νταν, Κόκερ, Γιαν – Βάργκας, Χέντρι, Σάντρο, Φερ – Ζαμόρα, Όστιν