Έβερτον-Σουόνσι (preview)

Αν υπάρχει ένα κατάλληλο χρονικό διάστημα για την Έβερτον ώστε να ανακάμψει βαθμολογικά, είναι τώρα. Τα «ζαχαρωτά» υποδέχονται την Σουόνσι μετά από δύο διαδοχικά επιτυχή αποτελέσματα και στοχεύουν στο να σκαρφαλώσουν κι άλλο στον πίνακα, με τους «κύκνους» να έχουν συνέλθει από το αρνητικό σερί τους και να έχουν βλέψεις για την πρώτη τετράδα.



Έβερτον-Σουόνσι (preview)

Οι γηπεδούχοι έρχονται ξεκούραστοι στο παιχνίδι, εν αντιθέσει με τους Ουαλούς, που μεδοβδόμαδα είδαν την Λίβερπουλ να ανατρέπει τα δεδομένα και με γκολ του Λόβρεν στο τελευταίο δευτερόλεπτο να κάνει την ανατροπή (2-1) και να συνεχίζει στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Αγωνιστικά νέα:

Οι Ρομέλου Λουκάκου και Ντάρον Γκίμπσον θα είναι και πάλι διαθέσιμοι, όμως οι Κέβιν Μιραλάς και Μπράιαν Οβιέδο παραμένουν εκτός για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Με μικρό ενδεχόμενο αμφιβολίας, ο Γκίλφι Σίγκουρντσον θα επιστρέψει βασικός για την Σουόνσι, καθώς επίσης στην«φαρέτρα» του Γκάρι Μονκ θα είναι οι Κι-Φερνάντες, με τον δεύτερο να κερδίζει την ένσταση για την κόκκινη κάρτα που είχε δει στο Λιγκ Καπ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Έβερτον: Χάουαρντ – Κόουλμαν, Αλκαράθ, Γιαγκέλκα, Μπέινς – ΜακΚάρθι, Μπάρι, Νέισμιθ, Μπάρκλεϊ, Πίενααρ – Λουκάκου

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι – Ράνχελ, Γουίλιαμς, Φερνάντες, Τέιλορ – Σέλβεϊ, Κι – Ρούτλετζ, Σίγκουρντσον, Μοντέρο - Μπονί