Λέστερ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Να «σηκώσει κεφάλι» μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών θέλει η Λέστερ, η οποία ευελπιστεί στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, που δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.



Λέστερ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Τρεις ήττες και μία ισοπαλία μετράει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της η Λέστερ, που αναζητεί την εντός έδρας νίκη επί της Γουέστ Μπρομ, για να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι «αλεπούδες» προέρχονται από την ήττα με 2-0 στο «Λίμπερτι» από τη Σουόνσι και καλούνται να ανακάμψουν άμεσα.

Αντίπαλός τους, η Γουέστ Μπρομ που φαίνεται να παραπαίει στις τελευταίες αγωνιστικές, παρά την ικανοποιητική της εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά λοιπόν από τις δύο εντός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κρίσταλ Πάλας, οι «baggies», θέλουν το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Σουόνσι.

Αγωνιστικά νέα:

Λέστερ:

Έτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Μπρομ αναμένεται να είναι ο αρχηγός της Λέστερ, Γουές Μόργκαν, μετά τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Σουόνσι.

Παρόλα αυτά, οι «αλεπούδες» θα έχουν αμυντικά προβλήματα, με τους Μάθιου Άπσον και Ζουμάνα Μπακαγιόγκο να βρίσκονται στα «πιτς», με προβλήματα σε πόδι και γόνατο αντίστοιχα.

Γουέστ Μπρομ:

Σημαντικές απουσίες αναμένεται να έχει η Γουέστ Μπρομ για το ματς κόντρα στη Λέστερ.

Ο Γιόνας Όλσον συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσει στον αχίλλειο και θα παραμείνει εκτός. Το ίδιο ισχύει και για τον Σιλβέστρ Βαρέλα, ο οποίος αναρρώνει από τραυματισμό στο ισχίο.

Στην διάθεση του Ίαν Έρβιν θα είναι ο Κλαούντιο Γιάκομπ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λέστερ: Σμάιχελ – Ντε Λαέ, Μόργκαν, Μουρ, Κοντσέσκι – Χάμοντ, Ντρινκγουότερ – Νάγκεντ, Μαρέ, Ογιόα, Βάρντι

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ – Γουίσντομ, Λέσκοτ, Ντόουσον, Ποκονιόλι – Ντόρανς, Γκάρντνερ, Σεσενιό, Μόρισον, Μπραντ – Μπεραΐνο