Χαλ - Σαουθάμπτον (preview)

Το «τρένο» που ονομάζεται Σαουθάμπτον καλείται να... σταματήσει στο «KC Stadium» η Χαλ, η οποία προέρχεται από δύο θετικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ.



Χαλ -  Σαουθάμπτον (preview)

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στην Χαλ και τη Σαουθάμπτον.

Οι «τίγρεις» παρουσιάζουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, παρά τα πάμπολλα προβλήματα τραυματισμών, κάτι που αποδεικνύουν και οι ισοπαλίες κόντρα σε Άρσεναλ (2-2) και Λίβερπουλ (0-0).

Πλέον αναζητούν την εντός έδρας νίκη μετά το 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα είναι δύσκολο κόντρα στην ομάδα-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Σαουθάμπτον.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δεν λέει να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα, την ώρα που πέρασε και στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ νικώντας τη Στόουκ εκτός έδρας με 3-2.

Τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε της παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ μετρούν οι «Άγιοι», με μοναδική ήττα αυτή κόντρα στην Τότεναμ με 1-0. Παράλληλα, η επίθεσή τους βγάζει «φωτιές», με 12 γκολ υπέρ και μόλις τρία κατά.

Αγωνιστικά νέα:

Χαλ:

Με την ίδια ενδεκάδα που αντιμετώπισε τη Λίβερπουλ την περασμένη αγωνιστική, είναι πολύ πιθανό να κατέβει στο «KC Stadium» για το ματς με τη Σαουθάμπτον, η Χαλ.

Ο τερματοφύλακας Άλαν ΜακΓκρέγκορ αναρρώνει από τον τραυματισμό στον ώμο, την ώρα που και ο έτερος κίπερ, Στιβ Χάρπερ, παραμένει εκτός.

Μίκαελ Ντόουσον, Νίκιτσα Γέλαβιτς και Ρόμπερτ Σνόντγκρας είναι οι γνωστές απουσίες για τον Στιβ Μπρους, ο οποίος δεν υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Γκαστόν Ραμίρες, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην ομάδα που ανήκει.

Σαουθάμπτον:

Πιθανή θεωρείται η συμμετοχή του Σαντιό Μανέ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Σαουθάμπτον κόντρα στην Χαλ.

Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει μάθει να «ζει» με τις απουσίες των Γκάλαχερ, Ροντρίγκες, Γουόρντ-Πράουζ και Γιοσίντα, οι οποίοι αποτελούν και τις μοναδικές απουσίες για την ομάδα του.

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ: Γιακούποβιτς – Τσέστερ, Μπρους, Ντέιβις – Ελμοχαμαντί, Χάντλστοουν, Ντιαμέ, Λίβερμορ, Ρόμπερτσον – Μπεν Αρφά – Ερνάντες

Σαουθάμπτον: Φόρστερ – Κλάιν, Φοντέ, Αλντερβάιρελντ, Μπερτράντ, Σνάιντερλιν, Κορκ – Ντέιβις – Τάντιτς, Πελέ, Μανέ