Κρίσταλ Πάλας – Σάντερλαντ (preview)

Νίκη που θα τους δώσει «ανάσα» ενόψει της συνέχειας αναζητούν Κρίσταλ Πάλας και Σάντερλαντ, τις οποίες χωρίζει μόλις ένας βαθμός, την ώρα που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.



Κρίσταλ Πάλας – Σάντερλαντ (preview)

Αναμέτρηση που στο άμεσο μέλλον μπορεί να θεωρηθεί και καθοριστική είναι αυτή ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και τη Σάντερλαντ στο «Σέλχαρστ Παρκ».

Οι «αετοί» προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, από την οποία και ισοφαρίστηκαν στο 93' και πλέον αναζητούν την νίκη στο «σπίτι» τους για να απομακρυνθούν από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Στον αντίποδα, η Σάντερλαντ προσπαθεί να ανακάμψει μετά τις δύο σερί ήττες από Σάντερλαντ (8-0) και Άρσεναλ (0-2), προσπαθώντας παράλληλα να βρει τον καλό της εαυτό, αρχής γενομένης από το ματς με αντίπαλο την Πάλας.

Αγωνιστικά νέα:

Κρίσταλ Πάλας:

Μοιρασμένες πιθανότητες συμμετοχής στο σημερινό (3/11) παιχνίδι κόντρα στην Σάντερλαντ έχει ο Σκοτ Νταν, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο.

Επιστροφή στη δράση για τον Τζέιμς ΜακΆρθουρ μετά τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς, την ώρα που και ο Ντάμιεν Ντελανέι είναι διαθέσιμος, έχοντας εκτίσει την ποινή του.

Σάντερλαντ:

Στη διάθεση του Γκας Πογιέτ είναι ο Στίβεν Φλέτσερ, σε αντίθεση με τους Σεμπάστιαν Κόουτς, Μπίλι Τζόουνς, Ρίκι Άλβαρεζ και Εμανουέλε Τζακερίνι που παραμένουν με ποικίλα προβλήματα τραυματισμού στα «πιτς» των «μαυρόγατων».

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι – Κέλι, Χάνγκελαντ, Ντελανέι, Γουάρντ – Τζέντινακ, Λέντλεϊ – Μπολάσι, ΜακΆρθουρ, Πάντσεον – Κάμπελ

Σάντερλαντ: Μανόνε – Βεργίνι, Μπράουν, Ο'Σέι, Φαν Άανχολτ, Κάτερμολ – Μπάκλεϊ, Λάρσον, Γκόμεζ, Γουίκαμ – Φλέτσερ