Λίβερπουλ - Τσέλσι (preview)

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Τσέλσι στο «Άνφιλντ» στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά συγκεντρώνει επάνω της όλα τα βλέμματα! Σέντρα στις 14:45.



Λίβερπουλ - Τσέλσι (preview)

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν μεσοβδόμαδα να πάρουν τη νίκη στα παιχνίδια τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «κόκκινοι», μετά το εντός έδρας 0-3 από τη Ρεάλ, ηττήθηκαν και στη Μαδρίτη με σκορ 1-0 και θα ψάξουν την πρόκριση στα νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στα δύο τελευταία ματς του ομίλου, με Βασιλεία και Λουντογκόρετς.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο από την άλλη μπορεί να μην… καιγόταν για τη νίκη στην εκτός έδρας δοκιμασία με τη Μάριμπορ, ωστόσο, το χαμένο πέναλτι του Αζάρ στο τέλος την άφησε με την… πίκρα για το 1-1 με τους Σλοβένους.

Την περασμένη εβδομάδα στο πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ είχε γνωρίσει ακόμα μία ήττα, στο ματς με τη Νιούκαστλ (1-0 οι καρακάξες), την ώρα που η Τσέλσι κατάφερνε να κάμψει, έστω δύσκολα, την αντίσταση της ΚΠΡ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και με το υπέρ της 2-1 να παραμείνει σε θέση οδηγού στην Πρέμιερ στο +5 από τη 2η Σαουθάμπον και το +6 από την 3η Σίτι.

Οι «μπλε» δεν έχουν χάσει τα δύο τελευταία χρόνια στο «Άνφιλντ», καθώς μετά το 2-2  του 2013, ακολούθησε η νίκη τους (2-0) τον περασμένο Απρίλιο.

Αγωνιστικά νέα:

Ο Μπρένταν Ρότζερς (που άκουσε πολλά για τις επιλογές του στο παιχνίδι του Μπερναμπέου) ετοιμάζει τα πλάνα του για τη σημερινή αναμέτρηση χωρίς να έχει στη διάθεσή του τους Σακό, Ενρίκε, Φλάναγκαν, Σούσο, όπως και τον Στάριτζ που δεν μοιάζει να προλαβαίνει ακόμα να πραγματοποιήσει την επιστροφή του. Σκέψεις για Μπορίνι αντί Μπαλοτέλι στην επίθεση, όπως και στην Ισπανία.

Μόλις ένα ερωτηματικό έχει ο Ζοσέ Μουρίνιο στο… σχέδιο μάχης που καταστρώνει, το οποίο πάντως δεν επηρεάζει ουσιαστικά τα πλάνα του. Πρόκειται για τον Μίκελ που είναι αμφίβολος για την δοκιμασία στο «Άνφιλντ». Κανονικά διαθέσιμος ο Ρεμί σύμφωνα με τον Πορτογάλο.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Μανκίγιο, Σκρτελ, Τουρέ, Μορένο, Τζέραρντ, Λούκας, Χέντερσον, Λαλάνα, Στέρλιννγκ, Μπορίνο (Μπαλοτέλι)

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγας, Γουίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ, Κόστα