Σαουθάμπτον - Λέστερ (preview)

Με τρένο... δίχως φρένα μοιάζει η φετινή Σαουθάμπτον και σκοπός της, φυσικά, στο σημερινό (8/11, 17:00) παιχνίδι με τη Λέστερ είναι να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της!



Σαουθάμπτον - Λέστερ (preview)

Οι «Άγιοι» μετρούν τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, χωρίς γκολ παθητικό, φιγουράρουν στη 2η θέση και υπολείπονται μόλις τέσσερις πόντους από την κορυφή. Περιττό, δηλαδή, να αναφέρουμε ότι στόχος του στο σημερινό ματς είναι να διευρύνουν το σερί τους και να συνεχίσουν να ασκούν πίεση στην πρωτοπόρο Τσέλσι. Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο, που αποδίδει καλή μπάλα και παίρνει αποτελέσματα. Ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη παραμένει ρεαλιστικός και άπαντες είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν ακόμη ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. 

Εκτός μάχης για το σημερινό ματς παραμένουν οι Γκάλαγκερ, Πρόουζ και Ροντρίγκες.

Στον αντίποδα, οι νεοφώτιστοι κατρακύλησαν ξανά στις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αγνοώντας τη χαρά τη νίκης από τα τέλη Σεπτεμβρίου και τον άθλο ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έκτοτε μετρούν 4 ήττες και μία ισοπαλία, γεγονός που τους υποχρεώνει να «χτυπήσουν» όλα τα ματς, ανεξάρτητα από τη δυναμική του αντιπάλου, προκειμένου να ανακάμψουν αγωνιστικά.

Στην προσπάθεια τους αυτή θα απουσιάσει ο Χάμερ, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Άπσον.

Όσον αφορά την προϊστορία, η Σαουθάμπτον μετρά 20 νίκες μπροστά στο κοινό της επί της Λέστερ, οι φιλοξενούμενοι 14, ενώ τα υπόλοιπα 14 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Κλάιν, Φοντέ, Αλντερβάιρελντ, Σ. Ντέιβις, Μπερτράντ, Σνέιντερλιν, Γουανιάμα, Τάντιτς, Μανέ, Πελέ.

Λέστερ: Σμάιχελ, Ντε Λε, Μόργκαν, Καμπιάσο, Κοντσέσκι, Μαρέζ, Βαρντί, Χάμοντ, Ντρίνκγουότερ, Σλουπ, Ουλόα.