ΚΠΡ - Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Στο «Λόφτους Ρόουντ» του Λονδίνου κόντρα στην ΚΠΡ δοκιμάζεται η Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Στις 19:30 η έναρξη της αναμέτρησης. Μόλις μία νίκη μετά το 1994 μετρούν οι «πολίτες» στο συγκεκριμένο γήπεδο.



ΚΠΡ - Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Οι πρωταθλητές Αγγλίας θέλουν να αφήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την εντός έδρας… σφαλιάρα με το 1-2 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει αρχίσει να τα… ακούει και ξέρει ότι με την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης τα πνεύματα θα ηρεμήσουν ως ένα βαθμό.

Οι τρίτοι «πολίτες», θα γνωρίζουν στην έναρξη του ματς το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι, κάτι που σημαίνει ότι θα ξέρουν ακριβώς αν θα πλησιάσουν ή απλά θα διατηρήσουν την απόσταση από την κορυφή και τους «μπλε» του Μουρίνιο. Αυτήν τη στιγμή η μεταξύ τους διαφορά είναι έξι πόντοι (26 έναντι 20).

Η ΚΠΡ από την πλευρά της δεν κατάφερε την περασμένη αγωνιστική να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Βίλα και ηττήθηκε (αν και πάλεψε) 2-1 εκτός έδρας από την Τσέλσι. Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ  βρίσκεται με μόλις 7 βαθμούς στην 19η και προτελευταία θέση και θα ψάξει σήμερα ακόμα μία βαθμολογική ανάσα.

Η Σίτι δεν έχει με το μέρος της την παράδοση των συγκεκριμένων αναμετρήσεων. Και αυτό διότι μετά το 2-1 στις 15/10/94 έχουν καταφέρει να χαρούν «τρίποντο» μόλις μία φορά σε σύνολο έξι επισκέψεων στο «Λόφτους Ρόουντ» (στο 3-2 το Νοέμβριο του 2011). 3 Ισοπαλίες και 2 ήττες τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς.

Αγωνιστικά νέα:

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν σήμερα χωρίς τον τιμωρημένο Φέρντιναντ και το τραυματία Φαουρλίν. Αμφίβολοι οι Ονουόχα, Μπαρτον, Τααράμπτ, ΜακΚάρθι και Μουτς, με τον πρώτο να είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα.

Στη  αντίπερα όχθη, ο Πελεγκρίνι ετοίμασε τα πλάνα του για το διπλό χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σίλβα, Κολάροφ, Λάμπαρντ, αλλά και τον Κομπανί, ο οποίος έμεινε τελευταίος εκτός λόγω ενός προβλήματος στη γάμπα.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΚΠΡ: Γκριν, Ονουόχα, Νταν, Κόκερ, Γιουν, Χένρι, Σάντρο, Φερ, Βάργκας, Ζαμόρα, Όστιν

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Μανγκαλά, Κλισί, Φερνάντο, Τουρέ, Μίλνερ, Νασρί, Αγουέρο, Τζέκο