Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα (preview)

Να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, που θα διατηρήσει σε τροχιά Ευρώπης, θα επιχειρήσει η Γουέστ Χαμ στο σημερινό (8/11, 17:00) παιχνίδι με την Άστον Βίλα.



Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα (preview)

Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις είδε την προηγούμενη αγωνιστική να λαμβάνει τέλος το νικηφόρο σερί της και στόχος της, αν μη τι άλλο, είναι να επιστρέψει στις επιτυχίες. Τα «σφυριά» θέλουν να εκμεταλλευτούν σε ακόμη ένα ματς τη δυναμική της έδρας τους και να προσπεράσουν ακόμη ένα εμπόδιο στην σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουν για το... ευρωπαϊκό θαύμα.

Εκτός μάχης παραμένουν οι Ντεμέλ, Τζάρβις και Ο'Μπράιεν, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους- έπειτα από την πολύμηνη απουσία του- ο Άντι Κάρολ.

Η Άστον Βίλα, από την άλλη, βρίσκεται σε αδιέξοδο. «Τρέχει» ένα σερί έξι ηττών και η κατάσταση στα αποδυτήρια μοιάζει με... καζάνι που βράζει! Άπαντες ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, το οποίο αν έρθει θα είναι το πρώτο μετά το διπλό επί της Λίβερπουλ στις 13/9! Χάτον, Κόζακ και Ντελφ παραμένουν στη λίστα των τραυματιών του Πολ Λάμπερτ.

Όσον αφορά την προϊστορία, τα πάντα είναι μοιρασμένα. Γουέστ Χαμ και Βίλα μετρούν από 32 νίκες, ενώ τα άλλα 28 ματς στην έδρα των «σφυριών» έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Τζένκινσον, Ριντ, Κόλινς, Κρέσγουελ, Νομπλ, Σονγκ, Αμαλφιτανό, Ντάουνινγκ, Βαλέντσια, Σακό

Άστον Βίλα: Γκουζάν, Λότον, Φλάαρ, Σεντέρος, Σισοκό, Ενζόγκμπια, Σάντσες, Κλέβερλι, Γουέστγουντ, Βάιμαν, Αγκμπονλαχόρ