Μπέρνλι – Χαλ (preview)

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπέρνλι με τη Χαλ, με τους μεν νεοφώτιστους να μην μπορούν με τίποτα να «σηκώσουν κεφάλι» και τις «τίγρεις» να αναζητούν τη νίκη για κάτι παραπάνω από έναν μήνα.



Μπέρνλι – Χαλ (preview)

Με τέσσερις βαθμούς σε 10 αγώνες, καταλαβαίνει κανείς πως η Μπέρνλι να έχει βρει σκούρα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Σιν Ντάικ μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, δεχόμενη από τρία γκολ σε κάθε ένα από αυτά, ενώ ο τελευταίος της βαθμός είναι κόντρα στην εξίσου νεοφώτιστη Λέστερ στις 4/10.

Η αποστολή των «κλάρετς» μόνο εύκολη δεν είναι κόντρα στη Χαλ, η οποία ωστόσο προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαουθάμπτον.

Όπως και η αντίπαλός τους, έτσι και οι «τίγρεις» έχουν αρκετά παιχνίδια να γευτούν την επιτυχία. Παρά τις ικανοποιητικές ισοπαλίες κόντρα σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ, η τελευταία τους νίκη βρίσκεται πριν περίπου έναν μήνα με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας.

Για να μην μείνει λοιπόν πίσω και μπει σε μπελάδες, η ομάδα του Στιβ Μπρους θα αναζητήσει την εκτός έδρας νίκη επί της Χαλ.

Αγωνιστικά νέα:

Μπέρνλι:

Διαθέσιμος για το ματς με τη Χαλ είναι ο Στίβεν Ριντ, μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στη βουβωνική χώρα.

Στο στάδιο της αποθεραπείας τους βρίσκονται οι Ματ Τέιλορ και Σαμ Βόουκς, οι οποίοι δεν μπορούν ακόμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Χαλ:

Με τις γνωστές απουσίες θα αντιμετωπίσει τη Μπέρνλι η Χαλ.

Κάτω από τα δοκάρια θα συνεχίσει ο Γιακούποβιτς, από τη στιγμή που οι ΜακΓκρέγκορ και Χάρπερ είναι εκτός, την ώρα που στα «πιτς» βρίσκονται και οι Ντόουσον, Μπρους, Γέλαβιτς και Σνόντγκρας.

Στη διάθεση του Στιβ Μπρους βρίσκεται και πάλι μετά την απουσία του απο το παιχνίδι κόντρα στη Σαουθάμπτον, ο Γκαστόν Ραμίρες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπέρνλι: Χίτον – Τριπιέρ, Νταφ, Σέικελ, Μι – Μπόιντ, Άρφιλντ, Τζόουνς, Μάρνεϊ – Ίνγκς, Γιούτκεβιτζ

Χαλ: Γιακούποβιτς – Τσέστερ, ΜακΣέιν, Ντέιβις – Ελμοχαμαντί, Χάντλστοουν, Ντιαμέ – Λίβερμορ, Ρόμπερτσον – Μπεν Αρφά – Ερνάντες